Hirdetés
Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz newgamer #17620 üzenetére
elmondom, az van, hogy a szolgáltató kivonul nálunk a kábelnet szolgáltatásból, ma, tehát elvileg holnaptól nincs netem, és elfelejtettem, de inkább nem is akartam átmenni tonlányra, mert a külön nekünk állított akciójuk rosszabb ajánlat, mint az általános(nem jár 2 hónap ingyen), meg jön az iskolakezdési akció szeptemberben, vagy október elején, akkor hozzá dobnak általában valami finomságot az emberhez(tavaly ipod vagy fényképező volt). Úgyhogy ezt az 1-2 hónapot ki kéne bírni valahogy. pl néztem praktikum kártya 5gb letöltéssel(hsdpa 3g modem nem jár hozzá-vhogy megoldom) 7k huf, amibe benne van elsőhavi net (6k huf). eddig 7,2k-t fizettem az 1mbites korlátlan netért, elég borsos, úgyhogy ezt a 2 hónapot, de valahogy visítva is ki kéne bírni. Ilyesmire gondoltam. Göd a célterület.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Balintt
csendes tag
válasz newgamer #17694 üzenetére
Szia! Már egyszer művelt ilyet, hogy nem akart bebootolni, és akkor kondenzátorhiba volt az alaplapon. Most megnéztem a kondikat, és észrevettem, hogy 2 púpos, ezért azokat majd kicseréljük. Remélem jó lesz. Ez egy elég régi gép, ezért nem szeretnék már rá költeni, remélem csak ennyi lesz a baja. Köszi a válaszod.
Bálint
-
Ronnie12
tag
válasz newgamer #17719 üzenetére
Most csinálom a vírus ellenőrzést, de pár napja már csináltam egyet és nem talált fertőzést.
UPC-t még nem hívtam, de próbálom nélkülük megoldani a problémát.
Eleinte azt hittem, hogy a router vagy a modem melegszik, de megnéztem és egyik sem tűnik 40 foknál melegebbnek.
Ha nem talált vírust, akkor nincs más ötleted?
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- E-book olvasók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egészséges életmód