Hirdetés
Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
sziasztok!
az a gondom lenne, hogy ha hálóba rálövöm nővérem mocsári számítógépét a routerre, és úgy hálózaton belül máslunk, stb.. ali 10 megával másol:S
hiába próbáltam állítgantni ezt azt, full duplex legyen a kapcsolat stb.. nem segít.
esetleg keresztkötésű kábellel jobban járnék? bármilyen ötletet szívesen fogadok!!!
előre is köszi!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz P.K.Gabesz #7288 üzenetére
frankó... mer ha átállítom a kapcsoltatot felugruik 45 megára, de pár másodperc és visszaesik... és még lassabb.
Az USB-s közvetlen összekötéssel jobban járnék?
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
akkor marad a külső vinyóra, és onnan másolok a láptopra megoldás, csak gondoltam így egyszerűbb lenne...
köszi mindenkinek!!!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz huskydog17 #7327 üzenetére
A barátnőm öccsének is nforce os alaplapja van, és olyan problémákat láttam nála, amilyeneket más alaplappal nem. ugyanígy athlon procival stb... én montam neki hogy nem kéne olyat venni... persze ez csak szvsz vélemény, ( körülnéztem , mindenhol szidják az nforce os alaplapokat, lehet ott a baj nem? )
NEM kötekedés, NEM fikázás NEM ótvarkodásból írtam.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
az a problém hogy a kérdés saját topikjában nem tudnak róla semmit, vagy nem írnak vagy mittudomén.
HIS 5770 Iceq 1gb vagy
MSI 5770 Hawk 1gb kari a jobb?az msi ről sok jót olvastam, de a régebbi radeonoknál sokan dícsérték a HIS iceq hűtési megoldásait is.
valaki valamit tud mondani?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok!
Xp-t akartam telepíteni a meglévő új vinyóra. ( már leformáztam particion magiccal, 2x200 és egfy 65 gigás partícióra). Ma lenne időm felhúzni az új rendszert, de xp telepítésnél ki írja hogy a lemez nem xp kompatibilis. valami MBR cuccot ír.
régóta nem telepítettem rendszert, főleg új vinyóra nem.
tudna valaki segíteni?
előre is köszi!!!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv All!
Felraktam egy új rendszert a gépre, de a régi dokumentumaimhoz nem enged hozzáférni a másik vinyón. Ezt meg lehet valahogy oldani, rengeteg fontos cuccom van ottprbóáltam a régi rendszert elindítani , persze hog ynem sikerült:S
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv!
Olyan problémám van, hogy az egyik vinyót megformáztam, az eszközkezlő is látja meg minden, le van formázva, de nem tudom megnyitni, nem jelenik meg a sajátgépnél.
valakinek ötlet?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezer Thx!!! hogy mekkora láma vagyok néha, nem látom a fától az erdőt.
még egy kérdés. egyik napról a másikra a kondíció leesett 98 ról 94 % ra. 9 gyenge szektor és 1 hibás szektor van rajta. ki akartam tenni külső vinyónak, hogy kevesebbet legyen használva és még sokáig működjön. ezután is érdemes, vagy mi lessz vele meg fog degleni?
(régi maxtor vinyómat is így raktam ki külsőnek, és lassan már 5 éves )"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv. Lehet ha off akkor elnézést.
Szeretném kérdezni hogy alaplap illetve proci ár csökkenés várható e?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv! Már régóta érdekel a dolog, hát most megkérdezem.
Egy professzionális kártya pl egy nvdia quadro és egy sima mezei geforce között milyen különbségek vannak? egy sima geforce mérnem szolgálja ki azt, amit egy quadro igen?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok!
Lenne egy ilyen kérdésem: a winchestereknél mennyi a jó hőfök? úgytudom 40 felett már nem egészséges. Hd sentinel szerint 27-22. Ez két samu, a melegebb a rendszer. Samuknál rosszul mér, úgytudom 7-8 fokot simán hozzá kell adni. Akkor még rendben van nem?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz molnarpeter #28286 üzenetére
Speedfant sose tudtam használni . Kemény User error mi?
akkora izé program... ááá"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz csokad #28298 üzenetére
Gondolom most is onnan írsz nem?
arról av inyóról írsz akkor úgy ahogy mondtam.ha másik gépről írsz, simán rádugod és megformázod.
woland_y2k
ezen akkorát rehegtem. nagyon humorosan jött ki.kérdés: ... mit tegyek?
olvasd el a fórum szabályzatátXDXDXD
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz kabanka #28322 üzenetére
Először is: ha jobban tagolod, sokkal könyebben értelmezhető, mit szeretnél írni.
Másodszor: a windows- nem kapcsolja ki még energiatakarékos módban sem a rendszervinyót. legalábbis nálam nem. a tárolót amit riktábban használok, azt szokta kikapcsolni.Neoteric: el kell hogy vigye.
dawncomputer: szerezni kellene hozzá egy normális távirányítót. dvd menüjéből próbáld meg a képarányt átállítani. a tv biztos hogy 16:9 es? lehet a jelkábellel is van gond, láttam már ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz molnarpeter #28411 üzenetére
Ez a chicony mennyire jó? szimplán érdekel.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz molnarpeter #28416 üzenetére
Értem. Nem ismertem, ezért volam kíváncsi. 5k az a táp amit linkeltél. Én az fsp-met ami 80+ os, 8600 ér vettem. szerintem annyi felárat megért.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ma reggel óta a router nem hajlandó működni. Látja a bejövő kapcsolatot, a rácsatlakoztatott gépeket, power on, de ezenkívül semmi. Most megdöglött, vagy mi a kínja? Próbáltam resetelni, kábelcsere, windows-hálózatjavítás, de semmi.
Valakinek van ötlete?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest