Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
A Biostar, mint márka, mennyire megbízható?
Már nem ennek a topicnak a hatásköre, de:
- a Biostar Viotech 3200-ban található VIA proci miként viszonyul az Atomhoz, Brazoshoz? (kizárólag CPU)
- a Chrome 9 HD IGP desktopban mihez mérhető (régebbi példa)? Esetleg erősebb az Intel HD2000-nél?"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz jim bcs #12643 üzenetére
Már a Gigabyte is? Tehát ASRock és Msi már feljebbvaló? ASUS meg gondolom továbbra is ASUS...
@spista222: Az Atom N450 már kétmagos, nem? Azzal egálban van. Megtennéd, hogy keresel nekem egy Intel G550 és Nvidia GT440 értékeket is? Telefonról nem engedi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz spista222 #12652 üzenetére
A benchmark szerint szinte megegyezik a G630-cal, ami szerintem kicsit nonszensz, mert ott több a chahce
Mindegy is, alaplap topik:
Vennék egy G550-es procit, ehhez milyen alaplapot ajánlotok? Az ASRock és az Msi H61-esei megteszik? Érthetetlen számomra, hogy a Gigabyte ennyire lecsúszott... A processzor ki tud majd hajtani egy GT240-est?"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Kernel #12654 üzenetére
No, ez nem is néz ki rosszul. A sima Asrock B75 meg kétezerrel vékonyabb, elméletileg az is elég lenne, felesges annyi hely.
Asrock az már tényleg ennyire megbízható? Régebben még intettek tőle...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Gyors, fontos kérdés: ASUS P6T (nem WS) viszi a Xeon procikat, pontosabban a W3505-öt?
-
Mister_X
nagyúr
válasz CoolMan #12658 üzenetére
Hát én még nem is láttam olyat, hogy kiírták volna egy alaplap supportjába a szerverprocik támogatását.
BIOS-t lehet mókolni? P6T-re a P6T WorkStation-ét? (vagy ez már tiltott a fórumom?)
-
Mister_X
nagyúr
válasz CoolMan #12699 üzenetére
Hát... csak azt nem értem, hogy az alaplap szemszögéből miért nem mindegy, hogy Xeon vagy Core i7? Most az lehetséges, hogy 1) vígan elviszi, 2) nem fog elindulni?
-
Mister_X
nagyúr
válasz CoolMan #12702 üzenetére
Haza csak nem vágja... ráadásul ez a legaljább 1366-os proci, 45W TDP, tuti nem hajszolja a tápellátókat. Szerintem meglesem, olvastam pár helyet, ott is van néha ellentmondás számomra... pl. nem tudni, hogy az említett P6T az most sima P6T vagy Deluxe vagy WorkStation?
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Mi a fő különbség a H55 és P55 chipsetes alaplapok között?
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tud linkelni egy Lenovo IS6XM kapcsolási rajzot (power, reset, ledek, stb. miatt)?
-
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem leszűkítettem a kört processzorra. Memória nélkül rövid-rövid-rövid-hosszú (másmilyen hangú, mint a rövid-rövid) hibakóddal indul.
Lenovo-s hibakódokat esetleg hol találok? Ilyesmit találtam, de ebben nem tudom, hogy a hibakódokat hol kéne keresnem.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz nemszamit #26157 üzenetére
A proci combosan vissza fogja fogni a VGA-t, azt is megkockáztatom, hogy nem fogsz semmi változást tapasztalni.
De rossz topic, itt konkrétabbat is tudnak majd mondani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest