Hirdetés
Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz hogatos #16566 üzenetére
Én hűtésre, esetleg áramingadozásra gondolnék hirtelen. Vagy a proci automata beáálításait megpróbálnám manual beállításokkal.
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
feenty
aktív tag
válasz hogatos #16569 üzenetére
hacsak nincs valahol rövidzárlat nem hiszem hogy az gond lenne. BIOS resetet próbáltad már jumper-ral?
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
vepe
őstag
-
rb26dett
aktív tag
válasz hogatos #16572 üzenetére
hát akkor passz, az enyém meg se nyikkant, nem sípolt tehát el se indult, de a chipset az olyan tűz forró volt pár másodperc alatt amíg vártam hogy kép legyen, hogy nem kockáztattam tovább a többi komponenst. Ha még garis a tied akkor persze cseréltesd ki úgyse javítják ezeket, de én a helyedben nem próbálgatnám tovább. Szerintem amúgy nem az usb-s vinyó okozta a grimbuszt, én amikor próbálgattam az előlapi usb-t még amikor beépítettem az alaplapot vagy 4 éve, akkor rosszul dugtam rá, a táp felbőgött, (jah menet közbe volt) windows kiírta hogy letiltotta az usb portot mert túl nagy áram kezdett folyni rajta. Néztem is nagyot hogy nocsak mikroszofték értelmes dolgokat is belecsempésztek a windózba keresztapám gépén a dél híd meg szabályszerűen elfüstölt neki p4p800s-se je volt. na ő nem úszta meg, neki vitt a videokártyától kezdve mindent.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hogatos #16644 üzenetére
Újra kell raknod, ha egy teljesen más alaplapot teszel be a win összeomlik az esetek többségében (kivéve ha még a régi lappal felteszed az új drivereit), de ahogy látom ez itt elmaradt. Ez a hibaüzenet akkor szokott előjönni ha vmelyik eszközillesztőt nem tudja betölteni. Mivel a meglévő driver nem a mostani lapodhoz való egyszerűen lehal a win.
#nincsbennetarcsi
-
Szancsó
aktív tag
válasz hogatos #16644 üzenetére
Ha csak simán kicserélted a lapot + egyéb kütyüket, akkor nem nagyon fog felállni a Win. XP nem szereti az ilyet, Vista és Win7 már átvészeli...
Lehetne próbálkozni csökkentett móddal és ott leirtani a régi drivereket (nem fűzök hozzá túl sok reményt, hogy úgy elindul), esetleg ha megvannak a régi cuccaid, akkor azokat visszarakni és úgy elindítva takarítani. Vagy marad a teljes reinstall.
( Bár régi cuccokkal boot -olva használható még a Sysprep is, de az Win újraaktiválást vonhat maga után. )My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz hogatos #16654 üzenetére
Az általam írt progi erre nem jó. ( Az csak arra lett volna jó, hogy a Win alatt ki lehessen cserélni a hardvert: beállítgatod, majd leállítja a gépet, ekkor mehet az alkatrészcsere, majd indításnál megint elkezd drivert telepíteni, hálózatot beállítani, stb. Utána viszont visszajön a régi asztal az összes feltelepített programmal és beállítással. De így fölültelepítve már nem alkalmazható. )
Ha XP -d van, akkor van valami beállítások átvitele varázsló ( most nem XP alatt vagyok, nem tudom megnézni ), talán itt többet tudnak mondani.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest