Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
sNORh
addikt
Gigabyte GA-MA790X-DS4
olyan 20-21k ez atomstabil..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
Nincsmit. Akkormég a J&W lapokat tudom ajánlani, azok is nagyonpöpecek, ebben a kategóriában..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
mindenképpen alaplapi VGa-t szeretnék, mert jóval csöndesebb, mint a 3850-es és nem utolsósorban olcsóbb is.
Móci!
azt a két lapot én is nézegettem, de az US2H-ban nincs az az említett Dolby Home Theater támogatás. amit meg nem tudom, mit jelent.hátha fontos lehet a filmek lejátszásánál.
Tudom, hogy erős gép, de ár/érték arányban ez jól jön ki. nem akarok venni egy gépet 10k-val olcsóbban, ha a telseítménye esetleg jóval gyengébb.ötlet a Dolby-ra?
üdv
-
petyuska74
tag
ezek szerint ez a jel csak az optikai kimeneten jön ki, ha kell hozzá a dekódolós (pl.) erősítő.
az alaplapi hangkártyától nem várok csodát, de ha az egyik egy kicsivel jobb mint a másik, akkor azt veszem.
felmerült bennem egy olyan G lap is amiben "csak" HD2100 van. szerintetek az milyen? nagyon eljárt felette az idő? jó lehet HD filmhez? mert van HDMI kimenete is, és nem kevéssel olcsóbb (20 helyett 13-14k). -
D.Orion
veterán
A 4200 a 3300-hoz képest újabb dx-et és opengl-t támogat. Órajelei megegyeznek a 3200-vel. Egy pont az integrált mellett, mert sokkal kevesebbet eszik, mint egy plusz vga. Én egy 785G chip-es alaplapot javasolnék ddr2 supporttal AM2+ tokozással. Azért érdemes erősebb procit venni, mert HD filmnél a kisebb és régebbi proci jobban terhelődik és így többet is fogyaszthat, mint az újabb és gyorsabb, melynek kisebb kihívás már a HD. Nem tudom, hogy az új Athlon II-ből van-e energia takarékos változat(tdp: 45W asszem) ha igen, akkor érdemes azt venni, igaz ezeket nem lehet úgy tuningolni általában, de ez most nem is fontos.
Mtbsrác: Ment pü-re válasz.
-
D.Orion
veterán
-
Atti1112
aktív tag
Köszönöm a választ.Csak nvidiaban gondolkodom ,mert nekem egyszer volt ATI-m és nem jött be.Hol a driver volt kaki ,hol ez ,hol az.Tudom ez rossz, hogy egy kariból itélek,de másnak is sok baja volt az ATI-kal, mig az nvidia nekem stabilan bejött.Nem vágyon én full graf-ra meg ilyesmi,nem is nagyon szoktam tuningolni.De nem akarok itt nvidia-ATI harcot.Nekem ez jön be és kész.Olyan 30.000 magasságában ,akkor milyen VGA-t javasolsz ? 7300 csakis újonan. Nem vagyok kiváncsi az agyonhúzott és azután eladósorba került procikra
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
tag
A válaszom D.Orion Úrnak is szól:
Én is ezeket remélem, két okból:
1. mint mondottam a legolcsóbban pótolható ezek közül a ram
2. a videókártya csereérett korba került nálam egyébként is, noha nem terveztem, hogy kihajítom az ablakon, egy kis pénzt reméltem volna még belőle.Még 2 dolgot megpróbáltam azóta: kihúztam a videókártyát, kész. Elindítottam, de ugyanaz a reakció, mármint semmi reakció, se füttyentés, se pittyentés, se anyázás, egykedvű egyhelyben toporgás. Dettó ugyanazt csinálja, mintha rá lenne dugva a kártya.
Ha viszont a kártyából csak külön az odavezető tápágat húzom le, akkor folyamatosan visít a szpíker újfent. Nem szaggatva, mint a memóriáknál, hanem valóban folyamatos sípszó a válasz.Nem tudom, hogy ez jelent-e még értékelhető információt.
[ Szerkesztve ]
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
tag
Cserebere megtörtént, videokártya vígan bootol a másik gépben, a ramokkal meg meg sem moccan. Igaz, az én alaplapomba nem tettem be azokat a geil ramokat, amik abban a gépben voltak, de ott sem moccantják meg a rendszert a saját ballistix-ek (régen az egekbe magasztalták őket, manapság csak rosszat hallok felőlük - hmm). Mondjuk az MSI alaplap, az néha füttyentett egyet a ramokkal, míg ugye nálam egyhelyben szó nélkül kavart a rendszer, de a lényeg ugyanaz volt: be sem kapcsolt a monitor, videokártyával és a saját ramjaival meg ripsz-ropsz ment minden.
Most már csak abban reménykedem (mivel a saját gépembe az ő ramjait nem volt lehetőségem belerakni), hogy nincs egy alaplap+memória elpusztulás kombó. Ugye? Ugyenem?
[ Szerkesztve ]
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
KáZsé Mestör
tag
Azért nem fogom kidobni,amíg rendbe nem jön!A vége a 2X512 lesz!
CMOS resetet kipróbálom,ha hazaértem!Bár én úgy tudtam,max procicserénél kell ilyet csinálni!Jópár gépbe raktam már plussz memót,de egyiknél sem csinált ilyet!Mondjuk azok Fusi gépek voltak,desktop,laptop,meg ASUS noti,meg alaplap!Az Asrockot nem vágom!De régen procicserénél kellett a CMOS reset!
A bios frissítés hogy zajlik,azt nem tudom!Biztos nem volt még frissítve,újonnan vettem a lapot vagy 4 éve!Ha emlékeim nem csalnak,valami cuccot kell letölteni,kislemezre felmásolni és arrol bootolni?Vagy hogyan is csináljam?
A tökéletes működéshez amúgy minda4 memóriának tök egyformának kéne lennie,vagy csak a párban lévőknek? -
nek999
tag
ok nagyon köszi ezt nem tudtam hogy elég ha lehuzom vagy odébb kell raknom thx
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem nek999, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
-
MZsoltee
veterán
Elmesélem a teljes sztorit...
Tegnap a lapon lecseréltem a chipset hűtőt, akinek volt ilyen lapja tudja milyen gagyi cuccokat adnak hozzá. Namármost, ehez ki kellett kapnom a lapot a gépből, mert ilyen jó kis pöckös megoldással van felfogatva, a dolog meg is történt, lap ki régi szutyok hűtés le új kis zalman fel. Gép összerak., gép baszik indulni.
Vagy megfagy a Bios (rosszul is meri fel a procit kifagy a memória ellenörzésnél, összevissza képet ad be), vagy elindul, de az XP-nél újraindul...Mosta következőt fogom tenni. Ki van szedve asztalra, berakok 256MB ramot vga-t és bill semmi más, cmos reset utána álltalában felismeri a procit loadolom a defaut beállításokat de kb a 2. vagy a 3. újraindításnál, mire ráraknám a a merevelemezt illetve a dvd írót (hogy másik vinyóra XP-t rakjak) már megint fagy
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest