Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #34986 üzenetére
Nekem 3D-ben 32%-on szokott menni és még nem láttam 50 fok fölött.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #34992 üzenetére
nagy az öröm, látom...
légy nyugi, kitalálunk valamit ..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #35009 üzenetére
És nem szarjuk le?
35011
Pff..[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Cybertrone
veterán
válasz pckownz #35023 üzenetére
Á az még johelyen van a gépben, nemrég lett kész kompleten a rendszer, én nem lottón nyertem mint itt 1-2 fazon, de majd ha jön a hd6000 akkor talán beszélhetünk róla!
Varoz: a HAF X fekete belülről is, más kérdés hogy nekem nem jön be, én szeretem a mostani házamat minden elfért még eddig benne panaszom nincs, az Obsidian féle nagy szaroknak értelmét nem látom, főleg nem annyiért.... Nagy balfasz aki megveszi, de sajnos sok a balfasz . A kiegyenlítőtartáj pedig sok embernek tetszik. olcsobb volt mint venni egyet, és gyorsabban jött mint a posta, mert egy automata 3sec alatt kiköpte[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #35049 üzenetére
Értem ezalatt, hogy hónom alá kapom, elviszem a koliba és vigyorgok. Az asztalit elvinném, azt ott is maradna, itthon meg nézném a falat. Na meg a bigboss nem szereti ha hurcolásszák. Garázsba van még pár 65Ah-s akksi, már csak egy inverter kell és 1 hétig oda viszem ahova akarom. Már csk az aksi felfogatását kell kitalálni...
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #35067 üzenetére
Game Settingsben.
Játszatja magát. Nem bírom abbahagyni, de már mégis muszáj. Ha most nem hagytam volna abba, szerintem addig játszok még a végére nem érek. Hagytam még holnapra is egy adagot. Amúgy kurvajó a történet, kezd bonyolódni, de nagyon tetszik.
Jah... És csak nem akar elfogyni a 3850 1280,16Xaa, élsimi On, minden kimaxolva... Dá szeretem!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #35071 üzenetére
Én végigvittem eddig az összes GTA-t, de nagyon is van benne valami, amit mondasz.
A gta III meg a vice city volt eddig a legjobb. A san andreas-t is nagyon szerettem, de hiányzott belőle valami...Jah és még ezt hallgassátok meg: StoneBridge - Close To Heaven
Kellemesen ellazít, a lányka meg megérne egy tintapatront...Uraim mára végeztem, Jó éjszakát!
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #35071 üzenetére
gta3 megvolt eredetiben is ps2-n imádtam, a vice city volt az első játék életem első pc-jén, szintúgy imádom, sanandreas szintén sok-sok örömteli percet adott, imádtam azt is, ráéreztem a gta4-re, lesem bírom tenni, igaz nagy nehezen de abbahagytam, végül is lassan takarodó. De életem legmeghatározóbb játékai kétségtelenül a vice city és a san andreas.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #35091 üzenetére
nah. akkor tölthetem le újra
használ vki steam-et ebben a topikban?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #35138 üzenetére
Egyik kutya, másik eb. Nagyot nem tévedtek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #35213 üzenetére
na azért ....
nokia te nem örülsz?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #35269 üzenetére
nah, azthiszed kilógsz a sorból?...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #35280 üzenetére
ez lett a neve? ajha. xDD
szerk:
akk én hol vagyok?[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #35294 üzenetére
Most van gamepodon egy cikk. Hát mit ne mondjak, van benne igazság, nem éri már meg nekem sem ölni a tízezreket a gépbe, veszek egy laptopot, megy egy x360 slimet, azt csókolom, játékok is elég jó áron vannak hozzá, pc játékra nem kifizetődő, legalábbis nekem már nem.
-
törölt tag
válasz pckownz #35294 üzenetére
Jah, aztán konzol x verziójú fw-jére vagy van törés, vagy nincs, PC-n mindig van. Normális törésre PC-n sem kell sokat várni, csak akkor ha valami szutyok online megoldással van védve, de akkor egy emulatort adnak ki hozzá. Egy kis batch fájlban el is lehet intézni, hogy minden ami kell induljon el a játék előtt...
Aztán a konzolok platformja emulálható, de csak a régieké egyelőre, de lesz majd bivalyerős PC is, ami képes lesz újabbakat emulálni. És aztán a mai világban megjelenő információtartalmat mi szolgálja ki? Hát a PC... Szóval a konzol bohóckodásra jó, de a PC az igásló.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #35303 üzenetére
Na és ez sem egyszerűbb, mint egy PC-s telepítés...
SC2 azért nincs low-cost editionben, normális, mert sokan a multira hajtanak, ezért megveszik. SC2-nek pont a multi a lényege, amihez origi kell.
Én csak azért nem költök a PC-re, mert nem tudom milyen kiadásom lehet egyetemen, amúgy majd' minden pénzemet PC-re költeném.
-
pckownz
őstag
válasz pckownz #35303 üzenetére
Persze EarL, nem azt mondom, hogy pc---> kuka, de ha valaki only game-re hasznalja, lehet egyszerubb ph-n egy 50k-s box360+20k P4 pc, mint 120-30-40k-s gep...
Nekem pl megjon a netbookom, pc-t nagyivbe lefogom szarni, amint lesz folosleges 50k-m, abban a pillanatban xbox360at fogok venni...
-
törölt tag
válasz pckownz #35305 üzenetére
Aztán a 20k-s P4 PC meg non-stop szívás, mert tetves lassú minden rajta. Egy box játékra jó, másra nagyon korlátozottan, médiacenter funkciók kiheréltek benne, XBMC nem véletlen lett megalkotva anno régi boxra. Hozzá képest a xbox360, ps3 szoftvere is núdli. Game is jobb PC-re, meg minden más is. Vannak exkluzív címek konzolra, de le vannak ejtve, ha csak konzol only...
Aztán a boxot x idő múlva dobhatod ki ha új címekkel akarsz játszani. Ez nem hozható fel előnynek, hogy nem kell cserélni x időnként. Nekem is kéne net/notebook, de a PC-m ugyanannyit lenne használva.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #35305 üzenetére
Csak az egyetlen dolog, jelenleg még nem lenne szívem eladni a gépet, ha el is adnám mindenestül abból még nem jönne ki egy fasza laptop meg az xbox, így még marad ez a gép kb 3 évig, addigra remélhetőleg már lesz melóm is.
Ja és konzol exkluzív, rohadtul akarok játszani a gears of war2-vel, majd a 3-mal is, mert az 1 piszkosul megfogott, és érdekel a történet, de a rohadékok pc-re nem adták még ki.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #35308 üzenetére
Amikor én idejöttem. És most.
Hát szerintem túl sok változás nem volt.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest