Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
Hang/képminőségben sok különbség van egy hasonló belépő kategóriás asztali bd lejátszó (pl. Pioneer BDP-150) javára? Mondjuk egy Dune HDTV201-hez viszonyítva, ha a szolgáltatásokat nem nézzük.
Gondolkodom valamelyik megoldásban, egy PS3-at szeretnék kiváltani vele (tudom a duneben nincs bd meghajtó) de csak elhanyagolható különbségekról olvasok. Egy szóval nem biztos, hogy megérné váltani.
-
pr0bi
senior tag
Köszi a leírást, nagyon jó iránymutató aki ilyet szeretne venni. Én 102W-n gondolodom, jókat olvastam róla és BBéci is dícsérte. Csak jelent ez valamit
HDMI kábel milyen minőségű amit adnak hozzá alapból, ill milyen hosszú? Hogy mi az a yaDIS nem kérdezem majd utánanézek
-
pr0bi
senior tag
Melyik az a lejátszó most a piacon ami hibátlanul viszi a BD isokat (ez 1 db iso filet jelent vagy magát a bd filestruktúrát? STREAM, INFO stb.) ezáltal a HD hangformátumokat is?
Első körben egy MED600X3D -t néztem ki, árban nem nagyon szeretnék érte adni 40-50e Ft-nál többet. Másik alternatívám a Dune HD102 lenne de az ugye nem tudja a hangokat.
VAGY alternatív megoldásnak tartom laptop---> Media Player Home Cinema -->hdmi --> AVR. Minőségben elérnéma dedikált lejátszó szintjét? HTPC-t nem akarok építeni.
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Szerintem az első is elég lenne neked ha nincsenek nagy elvárásaid főleg a hang reprodukálásában. Kb 7-8e Ft-ot spórolsz egyébként. Feature szinten viszont a Meder jobb vétel lehet.
AVO tesztek:
Dune HD102 teszt
Mede8er MED600X3D teszt -
pr0bi
senior tag
Milyen minőségbeli különbség van a rendes BD3D és a Half-SBS/OU között? Tegyük fel, a kép minden esetben érintetlen és nem gyári lemezről van szó, ill. a TV natívan tudja a 3d-t, nem villogtat, felez, stb
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
válasz devil-k #35753 üzenetére
Én kicsit radikálisabban csinálom. Van egy 500 gigás külső hdd-m+ egy jobb noti, csak azt szedem le ami kicsit is érdekel majd ha úgy érzem 1x nézős volt le is törlöm. Szerencsére könnyű tartani ezt a szintet mert elég válogatós vagyok. 50Gb-s BDket le sem szedek mert feleslegesnek tartom, nem is tudnám hol tárolni, a nagyobb címeket és jobb filmeket pedig alap, hogy megveszem amikor leakciózzák. Nincs semmi nas vagy egyébb perverz dolog, számomra felesleges
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
válasz devil-k #35771 üzenetére
Nálam pont ez volt a mérvadó, hogy ne kelljen b zerálni semmit csak leszed, rádug, néz, töröl.
Tudom miröl beszélsz én is sok dvdt eladtam már kivéve a kedvenceket és a szebb díszdobozokat. Van kb. 13 db gyári bd filmem aminek polcon van a helye, túlzásokba nem szeretnék esni
-
pr0bi
senior tag
válasz dani3l #35780 üzenetére
Pl. egy Star Warst aligha adnak ki minden szökőévben. Nem az átlagfilmekről beszélek hanem az örök klasszikusokról amit úgy is megvesz mindenki aki szereti főleg ha kijön egy új formátum 15 évente.
Hobbitról lehet már tudni, hogy alig 1 év múlva kijön a rendezői változat és alig fog érni valamit a mozis lemez.
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Ha a ma piacon kapható prémium tv-ket nézzük, mennyivel maradnak el az ezekbe beépített médialejátszók az asztaliakhoz képest szigorúan csak a képminőséget nézve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest