Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Üdv mindenkinek!
Elértem a kort hogy egyéni arcképem legyen, ÍME az engedély.Tisztelettel megkérdezném első körben érdeklődés szinten ezek közül esélyes valamelyikből arcképet csinálni?
Elsődlegesen a leaper érdekelne, feltéve ha nem üt el nagyon a PH arculattól.
A választ előre is köszönöm! -
kriszpontaz
veterán
válasz SOAD19 #27526 üzenetére
A második nem rossz alapanyagnak, ha valaki azt látja jónak az arcképgyárosok közül, választási lehetőségnek nem rossz. A rajzfilmes stílus nem igazán jön be, de köszi hogy nézelődtél
(#27527) tailor : Amennyiben a színesek megfelelnek, valamelyikből megpróbálhattok kreálni valamit, amit linkeltem azért tűnt jónak mert részletesebb mint a rajzfilmstílusú, szerintem jobban mutat, mondjuk kis képnél lehet hátrányos. Az sem lenne rossz ha picit "világítana" a szeme.
Köszi a munkátokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz tailor #27529 üzenetére
Akkor maradjunk ennél a képnél, utólag is köszi SOAD19-nek:
Ez eléggé rajzfilmes stílusú, csak a színein kellene variálni picit, ne legyen ilyen piroska style .
Összehasonlításként belinkelem a többit is, gy egymás mellett jobban látszik.
Vagy inkább nem is kötözködök, mindenki eldönti miből érdemes dolgozni, én csak egy mélyépítő mérnök vagyok, nem grafikus .
[ Módosította: crey ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz tailor #27535 üzenetére
Ez nem semmi, nem gondoltam hogy ilyen gyorsan meglesz . Csak Te dolgoztál rajta vagy rámozdultak a többiek is? Mert ha más nem csinálta, szerintem korrekt lesz, nekem tetszik, és köszönöm a gyors munkát!
Kicsinyítve is megmaradnak a részletek (a kicsi kép mondjuk nem tudom hová szükséges)?Ha a modik is jóváhagyják, akkor maradhat is!
(#27537) tailor: rendben van, kíváncsi vagyok arra is!
A kis képhez: mekkora vak vagyok, ez le sem esett![ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Köszönöm szépen a munkádat, nehéz választás elé állítottatok!
Nem akarok megbántani senkit, mert mindkettőtök munkája elismerést érdemel, és köszönöm a fáradozást!Nos, tailor, vond, jól megvizsgálva mindkettőt, megnézve az arányokat és a színtónust, a tailor által elkészített képnél maradnék.
Vond, köszönöm hogy dolgoztál az ügyön, és ne haragudj!
Várom a modik engedélyét, és jóváhagyását!
_____________________________________[ Módosította: crey ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz tailor #27544 üzenetére
Szerintem nem szükséges belenyúlni, sajnos a rajta lévő "páncél" váll része sanszos hogy nem fér bele, mert brutálisan nagy, viszont az arányait rontani fogja ha korrigálni akarjuk. Nekem nem gond hogy csapott a bal alsó sarok. Szerintem így pont jó. Az alapértelmezett avatarokban vannak sokkal rosszabbak is (levágás).
Pl: , bocs Santiagain .[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Sziasztok!
Engedélyt kaptam egyéni arckép cserére és a segítségeteket kérném.
Nos, amire gondoltam szerintem könnyen kivitelezhető. A Brickleberry sorozatból Steve Williams lenne az elképzelés.
Egy háttérkép az amit találtam és szerintem felhasználható lenne: [link]Forrásoldal: [link]
Ki lehet belőle hozni valamit?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Connie is jó lett volna ha nő vagyok, de inkább nem
Kerestem, de nem találtam a fórumon ilyen avatarral rendelkező felhasználót.
Köszi a megerősítést, akkor nem is keresek jobb képet. Az idióta arckifejezése ezen pont megfelelő . -
kriszpontaz
veterán
Köszi hogy foglalkoztál vele, de kivárom a sorom, csak jeleztem, mivel az aktuális kérések közt nem szerepelt és egyre több hsz van, nehogy eltűnjön a rengetegben .
Egy szóval sem gondoltam hogy már azonnal kell. Nem rossz amúgy, csak a szeme nem az igazi. Nem jön át a bamba nézése. De lehet csak amiatt hogy mobilról nézem. Tehát kivárom a sorom, feleslegesen addig ne dolgozzon senki[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Visszatérve a képre amit gyors tesztként csináltál (és utólag is köszönök), tudnánk nagyítani rajta kicsit hogy a részletek ne vesszenek el annyira (ha a méretkorlát engedi)? Esetleg úgy, ha belefér, hogy a jelvénye is látszódjon (a hónap vadőre). Kb. mint ahogy Denzel meg lett csinálva.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Az enyémre rá tudtok majd lesni valamikor?
-
kriszpontaz
veterán
Köszi koxx, szerintem ez így megfelel. Nem éri meg tovább vacakolni vele a részletek úgyis csak pixelekben látszanának
Ez a maximális méret ami engedélyezett (43x55px)? A sajátod úgy látom 65px magas, lehet jó lenne egy picit nagyobbra, mert a hosszúkás arányai miatt jobban látszana. Ha igen, tőlem mehet a beállítása . Köszi a fáradozást![ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Jól látom hogy egy picit össze lett nyomva függőlegesen? Vagy szélesítve van?
Így megnézve lehet jobb az előző, amit linkeltél. Ne is dolgozz vele tovább, jöhet inkább akkor az eredeti, és be is állíthatjátok, ha mindenki rábólintott .Akkor ez marad, ha a többieknek is jó. Köszi a munkádat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest