Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
De ha igaz is akkor is mire megy vele az amd?
Olyan ember mint én kevés van hogy egy VGA-val görcsöl 4-6 éveket. Csak itt magyar viszonylatba is rengeteget olvasom nap szinten ,hogy 290X-ről váltott 970-re 970-ről 980-ra 980-ról Ti-re szóval szinte 1 évet se "élnek" meg ezek a kártyák a kezekbe.
Szóval tök jól hangzik hogy a nagy dx12-es érában a 290X széjjel alázza akár a titán X-et is. Mire odaérünk már rég mindenki váltott másik vga-ra ... Szóval o ha igaz volna se lesz sok értelme.Én már nem is abból a szempontból várom a dx12-öt ,hogy mivel lesz több jobb szebb mint a dx11 hanem hogy végre kiderüljön kinek lesz igaza.
Next PC Upgrade: 2022
-
HSM
félisten
-
peterm711
aktív tag
-
Yllgrim
őstag
Addig amig ez egy Radeon topik a hozzaszolasod ertelmetlen, ha hordanyi AMD rajongo jarna NV topikba fujolni, akkor meg megertenelek...
Ha nem jott volna meg a jelenlegi kartyam es lett volna jo aron Fury X siman vettem volna egyet, de hat nincs...
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest