Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Windowsban hány MHz-n kellene pörögnie a Core órajelnek? Most ennyin megy és melegedik eléggé a gép oldala.
Úgy emlékeztem 250 az üresjárati érték!Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
Sziasztok!
Van egy R9 270 kártyám az asztali gépben amit egy Phenom II x4 hajt 3,4 GHz-en. A rendszer és a játékok egy 256 Gigás SSD-ről futnak. Most szereztem egy notebookot amiben Geforce 860M kártya van és megrökönyödéssel tapasztaltam, hogy mennyivel jobban futnak rajta a játékok. Nem az fps számokban van a különbség, hanem az AMD-s gép annyi mikroakadást termel, hogy így visszatekintve hihetetlen. Mi lehet az oka? A notin vajsimán futnak a játékok, nem röcögnek. Jó lenne ha az asztalin is így volna. Most Path of Exile játékkal tapasztaltam ezt, holott nem is nagy a gépigénye.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Hali!
Mióta feltettem az új Radeon szoftvert, játékok alatt a GPU órajel többnyire nem megy 450 fölé. Uninstalláltam, majd visszaraktam az előzőt, de nincs változás. Tapasztalt valaki ilyet? MI lehet a megoldás? Teljes gyalu?
W8.1Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Srácok mostanában azt tapasztalom, hogy játékokban az fps 200-ról leesik 50-re, aztán vissza, össze vissza ugrál. A játék meg akadozik. Nem találtam teljesítményre vagy takarékossági funkcióval kapcsolatos beállítást. Nem hiszem, hogy túl melegedni, alig pörög a venti, és régebben nem is csinálta. Tapasztalt valaki hasonlót? Path of exile-al játszok, nem egy erőművet igénylő játék.
Köszönöm.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Mini-ITX
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs