Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni a Sapphire Pulse RX 6700- ról és a 6750 XT- ről. Tudom, hogy mindkettő két ventilátoros modell, de sajnos csak 290 mm-es kártyát tudok a Z11-es házba beszerelni.
A válaszokat és a tapasztalatok megosztását előre is köszönöm!
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
blp85
aktív tag
Zalman Z11-es a ház. A ventik 3 db 14 cm (1front, 2 felső) és 1 db 12 cm hátul, mindegyik PWM vezérelt, de szoftveresen a 0 kizárva. A 6750-et néztem, hogy még befér és nem kalapáccsal 🙂. A processzort Arctic esport duo hűti. A játékról még konkrét elképzelésem nincs, csak olyan videokártyát szeretnék, ami jobb esetben 6 évet leszolgál.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
blp85
aktív tag
válasz trek81 #22711 üzenetére
Ennek a Z11 Darth Vader designnak nagy hátránya, hogy nem kiszerelhető a HDD keret, így a hossz adott, ha a szélességgel nem is lenne probléma. Gondoltam, hogy kiszedem popszegecsestől az egészet, de akkor semmi nem tartaná az alaplap tálca egy részét, kedvem még nincs most barkácsolni, illetve hosszabb kártya akkor sem férne a felső PCI-e slotba, mert akkor meg az 5.25- ös tartó miatt nem férne. A házat meg cserélni nem akarom, mert még mindig teszik.
-
blp85
aktív tag
válasz Asshur #22779 üzenetére
Ahogy láttam az Árukereső-t két Sapphire kártyánál is téves méretek voltak. A 1106-09-20 tényleg egy szép és nagy kártya és a 6750 hűtése egy az egyben, csak sok helyen nem is az a kép van fent. Én is köszönöm az infót, nekem is ilyen kártyám lett.
-
blp85
aktív tag
válasz aProPeti87 #22985 üzenetére
Szerintem az XFX és a PowerColor 3 ventis, a Sapphire Pulse pedig 2 ventis, a 3-as a Nitro. Én helyhiány (és persze anyagiak) miatt a Sapphire Pulse 6700 XT-t rendeltem, nekem nagyon tetszik, de gondolom a 3 ventiseknek jobb a hítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest