Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
Mai nappal csatlakozom a topikhoz, de nem xfx lett belőle, hanem sapphire pulse 6600.
165-be, az előző 570 meg elment 80-ért, levonva amennyiért vettem azt két éve, összeségében 113 ezrem áll ebben, ami a jelenlegi helyzetet nézve nem rossz.Kis beszámoló.
Jól összerakott darab a pulse, 73 fokig ment max., de nem néztem milyen ventifordulat mellett, megfogom, mert amúgy van egy kis mély, búgó motorhangja, amit kénytelen leszek megszokni vagy ha tudok, állítok rajta valamit.FHD 75 hz-ről váltottam monitort is 1440p 144hz-re ezzel együtt és hát brutális, hogy én miért nem váltottam korábban 144hz -re, nagyon bánom.
Esport címekben teljesen jól bírja maxon vagy aközeli beállítosokhoz (apex, overwatch, valorantot néztem meg) a kártya. Régebbi címekből bf1, sw battlefront 2, dying light szintén.
Company of heroes 2 már sok neki sajnos, gyakran beesik 50 alá az fps.Újabb címeket majd későbbiekben megnézem, de részemről vállalható erre a felbontásra is, ha nem cél a max beállítás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest