Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik5150
csendes tag
Ezt érdemes bekapcsolni vagy nem?
-
erik5150
csendes tag
Igazából azért kérdezem, mert ha be vannak kapcsolva magasabb pontszámot kapok pl. 3dmark 2000-ben és nem tudom mire vélni.
[ Szerkesztve ]
-
erik5150
csendes tag
válasz Madara-san #71250 üzenetére
Dual slot 1 2xP3 1ghz-es (nem átalakítva s370-ről)
1gb rdram társoságában
Provideo voodoo 2 12mb sli-ba
3dmark 2000-ben 2980 pontom lett[ Szerkesztve ]
-
erik5150
csendes tag
Viszont egy olyan problémám volna, hogy fura képet ad, ha a voodooból jön ki a 2d-s jel, homályos és zavaros. Az átkötő kábellal nem hiszem, hogy baj van, mert kipróbáltam 2-vel is és mindegyikkel ilyen jelet ad, viszont ha közvetlen a 2d-s kártyába dugom a monitort akkor szép éles kép van. Kipróbáltam windows 98/2000/xp rendszer alatt is. Szóval fixen a kártyával van valami. A másik kártyával voodoo 2-vel szép éles képet ad. Tudom, hogy a voodoo 2 nem a 2d-s képért felel, de amikor a 2d-s kártyából átmegy a voodooba és onnan a monitorba ott lehet a hiba. Valakinek ötlete? Esetleg találkozott ezzel valaki?
-
erik5150
csendes tag
válasz Madara-san #71254 üzenetére
Nem lehet, hogy a Vsync miatt lett ilyen "kevés" a pontszámod? Igen 1024x768x16, a dual procit nem kezeli a win98, csak nem vettem ki a másik procit belőle, mert két os van a hdd-n (nem ez lesz a végleges konfig, csak próba jelleggel gyömöszöltem bele a v2-t).
De az az érdekes, hogy a másik v2 mellett meg szép tiszta a 2d-s kép.Ezért gondoltam, hogy esetleg az én kártyámmal van a baj. De ezek szerint ez nem csak nálam van így, kicsit most megnyugodtam Arn és a te válaszod olvasásakor. S3 trio64+, S3 trio3d/2x, Geforce 3 ti200 -> ezekkel próbáltam. A Geforce 3 mellett nekem egész ritkán ilyen homályos. Neked is SLI-ba vannak? Mert ha van olyan v2 ami nem homályos annyira, akkor azt kell összekötni a 2d-s kártyával. 3dmark 2001-et próbáltad milyen pontszámot produkál? (mondjuk ott már több olyan elem van, amit nem tud végrehajtani a v2)
-
erik5150
csendes tag
-
erik5150
csendes tag
Megnézem ha lesz egy kis időm a 3dmark 99 maxot. Ez Win98SE? Minden alap beállításon ment? Természetesen nem mindegyik teszt fut le a v2-n 3dmark 2001 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
erik5150
csendes tag
válasz DarthSun #71270 üzenetére
De gondolom azért van 110mhz-s ram rajta, hogy annyin ketyegjen nem? Ami viszont nem tuning, ha úgy vesszük, mert ők ezzel az értékekkel gyártották tömegesen nem? Vagy lehet csak én vagyok így ezzel. Amúgy most jelenleg win98 van a gépen és így lett 6159 pont 97mhz-el, de szerintem ezen tudok még mit csiszolni, ha win98se-t rakok fel. Annak az eredményét majd screenelem
-
erik5150
csendes tag
-
erik5150
csendes tag
válasz Madara-san #71292 üzenetére
Huu majd megnézem, mert a házra nincs feltüntetve és már nem emlékszek.
-
erik5150
csendes tag
Közben amúgy felraktam a win2k-t, mert ugye úgy tudja kezelni a két procit, de szomorúan kell látnom, hogy a win2k nem támogatja a directx 6.1-et és így ugrott a win2k alatti 3dmark 99. Nincs mit tenni, cd-re kell írnom azt a win98se-t, mert elkallódott az enyém.
-
erik5150
csendes tag
Ez megmagyarázza, hogy miért nem tudtam a P3s 1,26GHz-s procimat úgy kipróbálni. Pedig 512k cache van
-
erik5150
csendes tag
No tehát ma egy hete, hogy tesztelem az SLI-t és kicsit unalmas már ezeket a win98-2000 kombókat telepíteni. Tegnap 3x húztam fel a win98se-t és mindig volt valami, valami baromi lassan töltött be maga a rendszer is, szóval hagytam a fenébe. (gondolom nem volt túl jó az az iso amit kiírtam cd-re) Aztán ma is lefuttattam win98 alatt a 3dmark 99-et 97mhz-n és feltelepítettem a Patchmem-et, az sp3.5-t nem raktam fel, mert az SE-re szól és gondolom nem lenne kompatibilis win98-ra. Így tehát a végeredmény a képen van. Semmit nem tuningoltam a voodoo 2 97mhz-jén kívül. Bár nem igazán értem, hogy miért lett 100 ponttal kevesebb most, mert szerdán amikor beszéltük 6150 környékén volt emlékeim szerint, lehet akkor valami jobb driver kombó volt és a sok újratelepítés után már nem tudtam reprodukálni.
-
erik5150
csendes tag
válasz DarthSun #71332 üzenetére
Először 4.6 volt, aztán felraktam 3.5 és utána a 4.0-t. Szóval igazad van, hogy keveredik. Még egy utolsó próbálkozásképpen felraktam újra a win98se-t. Köszönöm, azért az a húzott p3 elég szép pontot produkált. Majdhogy nem kimaxoltad, mert a coppermine határa 1,13 GHz nem? Bár ott már nem igazán van plusz teljesítmény. A fő kártya egy GF 3 TI200 128mb-os modell.
Madara-san: nekem SL4BS-ből van kettő a gépembe. I840 chipset. Compaq Professional Workstation P550 a vas. Kicsit feltuningoltam, mert az eredeti konfigurációban 1xP3 866mhz-volt benne. GF 3 ti200 128mb-os
-
-
erik5150
csendes tag
1100/100 nem is említem, mert a piacon ilyen fel se tűnik még keresve se. Egy 800/100-ast szerintem ugyan addig lehet húzni, mint egy 1000/100, az eredő fsb-jét pedig ugyan addig lehet tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest