Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Nem először futok bele, hogy rendelek egy terméket, megérkezik egy hibás/sérült/alkalmatlan darab, és azt a választ kapom a panaszomra, hogy szívélyesen visszafizetik, ha a saját költségemre visszaküldöm. Ez szerintem erősen pofátlan, hogyan szemetet küldenek vagy legalábbis hibás dolgot, és saját költségemre küldjem vissza.
Tudtok erre megoldást?
Tudtok más webshop-ot, ami használható lenne normális panaszkezeléssel? -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Regen többet rendeltem de úgy érzem már a kicsi kínai menedzsment utalja az európai vásárlót. Többedjére futok bele, hogy hibás vagy leírástól eltérő terméket kapok, ami az eladó tesz magasról… Ali megoldása dispute után, hogy küldjem vissza és visszatérítés lesz. Na ez szép, csak 8e Ft-os költséggel nem fogok visszapostázgatni semmit. Akkor sem ha állítólag ezt az eladó fizetné de ezt nem tudom hol teszi meg, mikor üzenetben elutasítja azt is hogy neki ezt fizetni kellene.
Mi a megoldás ezekre? Egyre inkább nézek itthon dolgokat mint onnan ilyen hozzáállás mellett. -
M3aN
senior tag
válasz LouiS22 #64459 üzenetére
Csak tudod mi az érdekes?
Végig fut a dispute, Aliexpress stepped in help amikor azt írja, hogy "seller pays the return shipping fee". Csak tudnám hogy ezt hogy gondolják? Hogyan fogja az eladó kifizetni a visszaküldés árát?
Nem először futok bele, hogy rendelek pl. egy narancssárga óraszíjat, kapok egy feketét. Megreklamálom, jön a válasz: rendeljek máskor is és akkor küldenek grátisz egy narancssárgát. Mondanám hogy oké, de nem fekete kellett és nem fogok tőled máskor rendelni. Akkor pedig így jártam, küldjem vissza és visszafizeti...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest