Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz mályva #50949 üzenetére
Leírtam jó ember, hogy mit csinálj, utálom ha valaki kér segítséget, megadom aztán jön ezzel:
Nem tudom hogy nem tud segíteni senki?
Akkor majd tördelem a szöveget.Bankot is váltottál?
Ha nem, akkor miután látod hogy elindult vissza vársz 4-5 napot hogy megérkezzen, aztán besétálsz a bankfiókba a szükséges információkkal melyik számlaszám volt, melyik kártya, mikori vásárlás, mennyi pénz és megkéred őket hogy a függőben lévő könyvelésre váró tételek közt keressék meg (30 napig ott dekkol, akkor is ha az ügyfélszolgálatos szerint rögtön visszaküldik, de ez nem igaz) és az új számládra tegyék rá.
Ha bankot is váltottál akkor pedig a régi bankban ugyanez a móka.Nem kell hozzá bankkártya.
Az okát is írtam:
A bankszámládnak van bankkártyája, amikor fizetsz a kártyával felhatalmazod bankodat hogy a kereskedő bankszámlájára elutalják a pénzt amikor az ő bankja leemelteti, elmegy az utalás a bankszámlaszámoddal. Ha visszaküldik a pénzt, akkor visszautalják a bankszámlaszámra amiről érkezett.
Ha az nem változott, akkor a kártyától függetlenül meg fogod kapni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest