Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barni1122
tag
válasz Flashget #49726 üzenetére
Nálam is pontosan ugyan ez a helyzet egy U-s postNL csomag esetén. Eddig azért néhány bejegyzést szoktak kamuzni ezeknél a nyomkövetés nélküli csomagoknál, de már csak ennyi maradt. Igazából engem nem zavar, legfeljebb érdekes, hogy leálltak a kamu bejegyzések gyártásával. [kép]
-
törölt tag
Ez szerintem nem Kínából indult. Hanem Hollandiából. És igen furi, hogy 6 nap alatt ment egy tranzit terültre. És ott le is cövekelt. 6 nap alatt gyalog is ideért volna már. Viszont ő tud rákérdezni a szállítónál, hogy mi a fene van. Nálam aminél probléma volt ott mikor ráírtam, hogy kérdezzen már rá miért tart visszafelé, akkor utánanézett és mondta hogy secun fenn akadt. Újra küldte és nálam is van. Szal az a kérdés mennyire veszi a fáradságot. Mindenképpen kellene a NL postátol egy válasz, hogy ugye minden rendben van-e?
Amúgy már múltkor írtam, hogy kb 2 hete valamiért valami nem az igazi a NL háza táján. 1 hét áramszünetük lehetett mert hullaszaguk volt. Egyik Kínais rendelésemnél, miattuk lett új NL szám, mivel mire feléledtek, a régi már poros volt. Azóta is 2 nappal több a reakció idejük de eddig még lélegeznek. -
fLeSs
nagyúr
Én kipróbáltam egy rakás tracking oldalt, és ez a kettő maradt meg, ezek közül legalább az egyik mindig megmutatja mi az ábra a csomaggal.
[link]
és
[link]"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest