Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz zenwalk #8200 üzenetére
Egy 310l-es akvárium minden felszerelésével együtt, de élőlények nélkül kijönne 150k-ből?
Sajnos 99% mondom hogy nem.
Az én 250l-es édesvizim ha mindent boltba veszek nem állt volna meg 150k-ból, de inkább a 200k-hoz lenne közelebb.
Nem nagyon olvasgattam a tengeri aksikról de ahogy bele-bele futottam vmi irományba vagy technikába nekem az jött le hogy kb.1,5x árral lehet számolni egy azonos méretű édevizi aksihoz képest.
Sztem 1000Ft/literrel számolhatsz egy tengeri aksinál. -
Blabcsi
senior tag
válasz zenwalk #8314 üzenetére
Üdv.
Ha a 2 függ osztó alá középre beteszel 1-1 lábat, ami akkora mint ami a sarkain van, akkor el fogja bírni.
A tetejére, az akksi alá meg tegyél polifam habot, hogy ne feszülhessen meg.
Jó barkácsot.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
mdk01
addikt
válasz zenwalk #8314 üzenetére
Most megnéztem még egyszer azt a komódot hátha gyorsba benéztem(eléggé kapkodtam a munkahelyemen), de nem változott a véleményem. Esetleg még annyi megtehetsz hogy megcsiszolod a lakkot a tetején és általános diszperziós faragasztóval ráragasztasz még egy ~20mm vastag fenyőfa lapot. Fontos hogy ragasztva legyen az együttműködés céljából mert ha csak csavarozod akkor egymáson, igaz hogy minimálisan de el tud csúszni a két lap. Ragasztva viszont semmit nem csúszik így jóval erősebb lesz, de fontos a faragasztó is hogy nem vmi rugalmas ragasztót használj.
A 2-2db láb mindenképpen kell.
Mellesleg még annyi, (bár nem vagyok képbe a tengeri aksikkal) a 335literes aksi nem 4-450kg lesz hanem minimum egy 100kg több. -
_seth_
veterán
válasz zenwalk #8345 üzenetére
Szerintem ez a legegyszerűbb és így lesz a legerőssebb
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NETbookot vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor