Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz zozopapa68 #6487 üzenetére
Mar azota megvan mi volt a gond:
Jobb klik az iso-ra: Tulajdonsagok, Biztonsag, Szerkesztes, Hozzaadas, (begepelni) "Mindenki" Ok, Ok, Ok.
Na erre mire rajottem, ha tudnad mennyi idot beleoltem.
De legalabb most sikerult.
Azt viszont nem ertem hogy miert volt olyan jatek ami jo volt, es miert volt olyan ami allitasra szorult, mert alapbol nem jol volt beallitva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Diablo IV
- Autós topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest