Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz Overlocker #2516 üzenetére
azigen, kozel nem vagyok meg ilyen szinten, bar most hogy vegre megjottek az uj triggerek, megint elkezdek jatszani. Kegyetlen kor Szamomra kb a jelenleg elkepzelhetetlen kategoriaba esik (mondjuk meg a kocsi sincs meg )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
Na raszantam magam egy kormany beszerzesere. 2 opcio merult fel.
1., ez [link], es mivel nincs asztalom egy ilyennel [link]
2., Illetve erre most bukkantam, viszont elotte meg nem talalkoztam ilyennel: [link]
Hallott mar valaki a 2. szerkezetrol? Vagy jobb az elso?
(Ja, es melysegesen fel vagyok haborodva, hogy nincs olyan kormany ami jo a PC/PS/XBOX kombohoz )
szerk: na jobban utannaolvastam a 2. opcionak, es nem tul jok a velemenyek, tehat szerintem ezt jegelem. Az elso verziot viszont szerintem meg is rendelem ma
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz heihachi #2669 üzenetére
aaaaah, az tul draga, annyi penzt ebbe nem fogok most beleolni. 93 font csak az az alvany amit linkeltel. Maximum ezt most megveszem 25 fontert amit mondtam, aztan ha valoban szar, akkor elgondolkozok valami mas allvanyon. Amugy koszi a velemenyt. (az a porsche kormany meg valami limitalt szeria es hirtelen nem is talaltam UK arat, de el tudom kepzelni )
-
dilipok
veterán
válasz sz_abika #2671 üzenetére
angliaban elek, shipping annyira nem gond. Meglatom milyen az alvany, aztan ha valoban olyan rossz mint ahogy mondjatok, akkor beruhazok egy masikba. Viszont user review-k alapjan volt aki elkuldte a busba, viszont kb 70-30 aranyban eleg jo velemenyek szulettek. Pentek korul meglesz, majd mondom milyen
-
dilipok
veterán
válasz ->Raizen<- #2673 üzenetére
fogalmam sincs
-
dilipok
veterán
na megjott a kormanyom, de csak penteken tudok elmenni erte hetvegen viszont mar remelem mukodik rendesen majd a psn, aztan a legkozelebbi versenyre en is beneveznek
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #2707 üzenetére
nekem a ma este nem jo, viszont masnapossag merteketol fuggoen vasarnap lehet leszek
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #2712 üzenetére
en meg dolgozok, uh ma tuti storno, de az ID-m dilipok
-
dilipok
veterán
na, latom jol sikerult a tegnapi jatek
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #2806 üzenetére
amig nem lesz mentes, en bele sem kezdek...
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
tegnap megint probalgattam a 2. top geares challenget, es rohadjak meg ha tudom, hogy hogy a francba csinaltam meg kontrollerrel bronzra... kormannyal jo ha egyaltalan egy kort vegig tudok menni... tenyleg en vagyok bena??? eskuszom a siras kerulgetett mar, majd tovabbi anyagi es testi karokat megelozendo, inkabb kikapcsoltam a 68731468^2 probalkozas utan...
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #3029 üzenetére
valaki mondta, hogy kb a 2. probalkozasra mar az elso helyert kuzdott. Nem tudom ki volt, de jelentkezzen!
asszem jegelem most egy darabig, de nem hagy nyugodni....
sz_abika: ott lehet allitgatni? Vagy en nem lattam valamit? Az elmelettel meg nekem sincs gond, egyet meg csak-csak meg is tudok elozni az elso kanyarban, no de kettot?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #3037 üzenetére
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #3041 üzenetére
utallak
-
dilipok
veterán
Na a heten vegre megerkezik a wheelstandpro allvanyom es tudok megint jatszani. KB 3 honapja, miota elkoltoztem nem tudok jatszani, mert nincs hova felfogatni a kormanyt... Majd irok h milyen az allvany, bar a velemenyek nagyon biztatoak.
-
dilipok
veterán
válasz sz_abika #3469 üzenetére
DFGT Pro. De rendeltem hozza egy XBOX kompatiblis felfogatot is, 10 fonttal volt igy dragabb. Mar csak arra varok h vegre kijojjon egy normalis kormany a boxhoz (nagy genyosag h nem jok am a kormanyok a boxhoz )
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz dilipok #3470 üzenetére
Na, megjott a wheelstand pro. Most hoztam el a postarol, csak beleneztem a dobozba es megtapogattam az allvanyt, de az elso benyomasom nagyon pozitiv. Este majd kiprobalom, de ketlem h barmilyen panaszom lenne majd. nagyon komoly a cucc.
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #3540 üzenetére
ha neked, akkor asszem a PS3 topicban folytatott beszelgetesunkbol itelve a valasz: nem
-
dilipok
veterán
válasz Overlocker #3648 üzenetére
gondolom az FFB be van kapcsolva, ugye? Viszont akkor respect, nekem ki akarja tepni a kezembol a kormanyt az x2010...
-
dilipok
veterán
na megvettem a dlc-t tegnap, de kellemes meglepeteskent ert h a komplett pakk csak 7,5 GBP volt ez igy nem is volt veszes
-
dilipok
veterán
válasz sampras73 #4185 üzenetére
illetve a kormany bellitasoknal van egy olyan opcio, h assisted steering (nem biztos h igy hivjak, regen allitgattam mar), es azt bekapcsolva nem probalja majd kirantani egyenesben a kezedbol a kormanyt. Hasonlo tapasztalataim voltak a DFGT-vel az elejen.
-
dilipok
veterán
Ellent kell mondjak Ilyenem van, es tokeletes. Persze ha rangatod, akkor elmozdul, de normalis vezetes mellett betonstabilan all Nem olcso, de en ajanlom.
Most nezem csak, hogy egy evvel ezelotthoz kepest csokkent az ara. En valami 90 fontert vettem anno.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szólánc.
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest