Hirdetés
Aktív témák
-
Moon Light
tag
Oké Köszy itt vagyok u.a a nevem bent is, nyomok én is + Felt.
Str8 sk8r: Megy neked is +Fel feltéve ha ugyan az a neved mint régen :-) ja de dinka vagyok Te már ott vagy a Barik közt csak olyan furcs a kis q betű Q :-))[ Szerkesztve ]
...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...
-
Str8 sk8r
őstag
...olvasd el figyelmesen a végét...nem viccből írkálom ám ezeket ide... ...
...(#4844) R1200GS: nem, én shadow7-el megyek... ...
...és én is azt vettem észre, hogy elég sokminden számít...80%-os éberség alatt mintha rosszabbak lennének az esélyek...és pl. miker reggel felkelek, és minden 100%-on, akkor ha ráklikk egyből a legnagyobb bűn elkövetésére, amit tudok, akkor majdnem mindíg sitt a vége...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Sickboy25
addikt
gyerünk mindenki levadászni még benzin is van kolumbiában
ha kijön azonnal vissza kell pofozni
én is 2x próbááltam de nem jött össze és sajna kirabolni sem sikerült!
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
balintproof
aktív tag
Megirtam, válasz SMS:
Bocs 38-as szintű a spanom szerintem rosszul jártok... De ha én nem kötöszködök neked mért kell? Nagyobb vagyok és szerintem nem a családoddal kéne jönnöd nekem is van és csicska vagy
Már 4x próbáltam feltörni a garázsát.[ Szerkesztve ]
maffiozo nick: balint111
-
BandiHUN
veterán
hmm...játék.egyébként senki nem tehet róla...kórház,dutyi nem volt senkinek...ezt meg is nézem mindig.
Radics:no igen...a múltkor is volt egy hullám a sikertelenben,azt túléltük,most mi se végülis holnap is lesz nap
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest