Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi0322
tag
Üdv!
80 ezer ft lenne a keret led tv-re. Ki lehet hozni ebből jó minőségűt??
Ezt a hármat néztem:- Samsung UE32EH4000
- Samsung LE32E420
- LG 32LS3400Ezek közül szerintetek melyik érné meg jobban?
Köszi előre is.Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
bazsi0322
tag
válasz nightshadow #1742 üzenetére
Elég nekem a HD-Ready is, ezért mondtam azt a 3-at. A 80k-t pedig semmiképp nem lépném túl.
Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
bazsi0322
tag
válasz nightshadow #1744 üzenetére
Igazad van, nagyon elnéztem az árat.
De amúgy ennyit számít a Full HD pl. egy műholdas UPC direct műsorsugárzásnál?
HD filmeknél még értem de pl a műholdas tv adása mennyire lesz szép? (nem HD csomag)[ Szerkesztve ]
Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
bazsi0322
tag
válasz nightshadow #1746 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat!
-
bazsi0322
tag
Üdv!
Februárban én is LED TV vásárlására adom a fejem! Eredetileg 80ezer lett volna rá a keret, de sok olvasgatás után rájöttem, hogy ha "kicsivel" többet adok bele akkor kaphatok jobbat, illetve hosszabb távon lehet jobban megérné.
Maximum 120.000 lenne rá a keret. 100Hz meg FULL HD lenne a követelményem. Ezt néztem:- Samsung UE40EH5300
Ajánlatos ezt megvenni, vagy tudtok esetleg egy másik típust?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
bazsi0322
tag
Üdv!
A héten én is LED TV vásárlásra adom a fejem. Kérdeztem már korábban is, de biztosra akarok menni.
Ez a tv jó vételnek számít?- Samsung UE40EH5300
Amire használnám:
UPC Direct szolgáltatás (hdmi-s beltéri)
USB-ről film lejátszás (avi,mkv), esetleg géppel összekötve játék. (max fifa vagy nfs)
Vagy van hasonló árban valami jobb? 3D nem érdekel.Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
bazsi0322
tag
válasz nightshadow #2102 üzenetére
Üdv!
A héten én is LED TV vásárlásra adom a fejem. Kérdeztem már korábban is, de biztosra akarok menni.
Ez a tv jó vételnek számít?
- Samsung UE40EH5300
Amire használnám:
UPC Direct szolgáltatás (hdmi-s beltéri)
USB-ről film lejátszás (avi,mkv), esetleg géppel összekötve játék. (max fifa vagy nfs)
Vagy van hasonló árban valami jobb? 3D nem érdekel.
Köszönöm előre is!Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
bazsi0322
tag
válasz nightshadow #2104 üzenetére
Értem. Köszönöm a választ.
-
bazsi0322
tag
válasz zsoca875 #2903 üzenetére
Személyes tapasztalat nekem van, írtam is itt már 1x, hogy próbáltam Fifa 13, Dirt3, Cod4 és az új Tombraider-el is és nálam semmilyen lag vagy késés nem volt. Na most ezt vagy elhiszi valaki, vagy nem.
-
bazsi0322
tag
válasz zsoca875 #2922 üzenetére
Igazán nincs mit, természetes, hogy megosztom a tapasztalataimat a TV-vel. Ha ezt a tv-t veszed, akkor csak annyit mondok, hogy használd egészséggel (nekem teljesen bevált)!
-
bazsi0322
tag
válasz Tegla80 #2925 üzenetére
Én is a tapasztalatomra hivatkozok, nem pedig a hasamra ütöttem... és amúgy meg te mi a "3.14-ért" nem tudod elfogadni, hogy nálam nem ilyen? Ne nézzél már hülyének, azt csak észrevenném ha fifában megnyomom a gombot és nem passzol/lő azonnal. Vagy a codban (multiban) az egeret lenyomva nem lő hanem megvárja még én meghalok.
Nincs ezzel probléma, aki játszani akar, akkor vegye meg a drágábbat (ha megteheti). De én nem tartom helyes állításnak azt, hogy a 6030 alkalmatlan játékra, mivel nálam nem fedezhető fel ez a jelenség(több játékról beszélünk, de valószínűleg én próbálom rosszakkal). De biztos én vagyok a hülye, mert nekem jó...
(Mielőtt félreértés lenne, PC-vel próbáltam high speed hdmi-hdmi kábellel, nem xboxal vagy ps-el.)[ Szerkesztve ]
-
bazsi0322
tag
válasz Tegla80 #2931 üzenetére
Tudom, hogy nem a pc-től függ a tv input lag-ja. Csak gondoltam tisztázom, hogy nem xboxal teszteltem, hanem pc-vel. (mivel régebben is kérdezték már tőlem).
Részemről téma lezárva, te higgy a teszteknek vagy aminek akarsz, én meg hiszek annak amit látok és kész.Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
bazsi0322
tag
Pl. a beégés nálam elég nagy indok, hogy ne vegyek plazmát. Úgy kell rá vigyázni, mint egy hímes tojásra, nekem ez nem jön be, mivel sokat nézek tv adást is.
-
bazsi0322
tag
Befejezhetnéd már, komolyan. Aki ide jön, az valószínűleg LED tv-t akar venni. Ha végképp nem tudja, hogy mit vegyen, akkor valószínűleg ellátogat a Plazma topicba is (ha nem, akkor magára vessen). Az meg, hogy ha valaki otthon, vásárlás után jön rá arra, hogy a tv-je nem olyan amilyennek szeretné (magyarul nem próbálta ki a boltban) akkor magára vessen. Ha nem tudja kipróbáln, mert pl. messze lakik, arra meg ott vannak a tesztek vagy egy-két fórumtárs tapasztalata is akár. Szóval nem hiszem, hogy aki Led tv-t vett az megbánta volna.
A kérdést tudom, hogy nem nekem tetted fel, de azért valaszolnék, ha nem baj. Én azért vettem led tv-t, mert nem vagyok hajlandó úgy vigyázni a tv-re, mint valami hímes tojásra. Sokat nézek tv adást, így nekem a beégés elég valószínű, hogy létrejönne.
Bocs az offért.[ Szerkesztve ]
-
bazsi0322
tag
válasz Khelben #3359 üzenetére
Mivel tv adást is nézne, így én nem mondanám, hogy jobb a plazma. Azt sem tudjuk, hogy világos vagy sötét szobában lesz-e használva, illetve, hogy szeretne-e figyelni arra nehogy beégjen egy logo pl.
De ez már igazából nem ide tartozik...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest