2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Zyxel NAS326 GUI bemutató I. rész

A Zyxel nem ad sok ismertetőt a készülék használatával kapcsolatban, ezért próbálok segíteni nektek.

[ ÚJ TESZT ]

Biztonsági mentés tervező

Minimum két HDD szükséges, ha helyben szeretnék menteni. Ugyanarra a HDD-re nem tudunk biztonsági mentést készíteni. Tehát a másik HDD lehet belső vagy külső kötet. Lehetőség van távoli mentésre, ehhez a távoli eszköznek vagy Zyxelnek vagy rsync kompatibilisnek kell lennie.

A mentést vissza is tudjuk állítani a következő menüpontban.

Másolás és szinkronizálás

A másoló / szinkronizáló gomb két funkciós. Érintésre másol, egy sípolásig nyomva tartva szinkronizálási feladat indul el. Külső adattároló használatakor beállíthatjuk az irányt: NAS->USB vagy USB->NAS.
A mappákat külön-külön tudjuk másolni, illetve szinkronizálni. Az első főmappák tartalmának a másolására vagy szinkronizálására van lehetőség.

Másolás

Szinkronizálás

Time machine

Ez a menü nem tudom milyen opciót kínál. Kiválaszthatunk mappákat, és valószínű azokról bizonyos időnként mentést készíthet. De a menüpont erről nem ad információt.
A Time Machine biztonsági mentés alkalmazás Apple OS X operációs rendszerre. A "Time Machine" egy Mac OSX specifikus backup alkalmazás, ehhez tud támogatást nyújtani a NAS is. A szoftvert úgy tervezték, hogy működjön együtt a Time Capsule-lel, valamint más belső és külső merevlemezekkel. Köszönöm UnA

Folytatás: az előre telepített és a telepíthető csomagokkal és egyéb elérhető menü pontokkal.

Köszönöm, hogy elolvastad! Hibákat kérem privátban jelezni!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.