2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE v5 Red Bull - pengébb, mint valaha

A gyártó annak idején nagyot villantott a Blade-del: egy kategóriával fentebbről emeltek át a megfizethető szintre készüléket, amely egyből sláger lett. Déjà vu?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Amikor azt mondom, Zhongxing, több ember nyúl zsebkendőért, mint ahányan a ZTE-re asszociálnának. A jövőre 30 éves kínai cég a magyar mobilhálózat-fejlesztési tendereken kívül a Blade nevű telefonjával robbant be a köztudatba négy évvel ezelőtt, hiszen árkategóriájában akkor messze a legjobb választás volt. Most egy kicsit távolabb kell utazni, hogy jelen írás főszereplőjét megismerjük, mivel kis hazánkban nem forgalmazzák a ZTE Nubia V5 v9180-as készüléket. Hiba. A távolságot szerencsére mára áthidalja a gyorsposta, így halandó ember is vásárolhat a világ másik feléről. Ennek köszönhetően érkezett meg pár nap alatt a kiszemelt jövendőbeli telefonom, és vehettem szemügyre, mit alkottak a fiúk ott a messzi Kínában - Magyarországon talán elsőként.

Miután kinyitottam csomagot, lefejtettem a több rétegnyi bubis fóliát és átvágtam magam egy fekete - ugyancsak bubis - biztonsági csomagoláson, előbukkant egy aprócska 15*15*3 cm-es kék dobozka. Nyilvánvalóan a környezettudatosság jegyében volt pont akkora, amekkorának lennie kell, bár az 1000 mA-es töltőn, USB kábelen és magán a telefonon kívül csupán a mélyenszántó, három oldalas kínai használati utasítást tartalmazta - a biankó garanciajegy mellett.

Örömmel konstatáltam a gyárilag tökéletesen felrakott fólia meglétét, illetve a mindenféle sérülés nélkül megtett ~8558 km-t. Mellékelve volt még két ajándék fólia, illetve egy átalakító, amivel az USB töltőt használhatom a mi szabvány konnektorainkban is - apró figyelmesség az eladó részéről.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • ZTE Axon Elite - ligában játszik

    A 2015-ös berlini IFA-n mutatták be a piaci eladások javítását célzó új Axon szériát, melyet az ázsiai és amerikai piacok után immár Európának szántak.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.