2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Xbox 360 Controller PC-hez

Jó egy éve, hogy megvásároltam egyet, lássuk mi mindent lehet vele kezdeni!

[ ÚJ TESZT ]

A hardver

Ergonómia felsőfokon
A Microsoft szoftvereiről mondhatunk szépet, csúnyát, de a hardvereik egyértelműen kiváló minőségűek és nagyon is ergonomikusak. A kontroller speciális kialakítását sehol nem látott módon valósították meg a tervezők, a tenyérbe illő forma hosszabb idő után is kényelmesen fogható.

Vezeték nélküli kényelem
Bár a legtöbb PC-s kontroller vezetékes kivitelben érhető el, az Xbox 360 vezeték nélküli kontrollerét PC-vel is tudjuk használni. Erre több módon is szert tehetünk, mivel kapható olyan csomag, amely tartalmazza a kis "szappant", de külön kapható a vevő is, illetve a kontroller is. Éppen ezért teljesen átjárható az eszköz PC és konzol között, lehet vinni több játékos partikra is, ha épp úgy alakul.

Egy ilyen kis szappan egyszerre négy kontrollert tud kezelni, akár csak a konzol maga is. Természetesen lehet vegyesen vezetékes és vezeték nélküli is csatlakoztatva, és ezek sorszámát a négy LED-ből álló állapotjelző fogja mutatni az egyes vezérlőkön.

Egy-egy újabb kontroller csatlakoztatása is felettébb egyszerű, mindössze 2-3 másodpercig nyomva kell tartani a "szappanon" található gombot, és a kontroller hátulján található kis pöcök méretű gombot. Egy kontroller csak egy vevőhöz csatlakoztatható, így mindig újra kell párosítani azokat, ha cserélgetjük.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Playstation 4 egy PC gamer szemével

    A nextgen konzol vásárlással szerintem nem érdemes túl sokáig várni, el kell hagyni a mostani generációt!

  • Xbox 360 "újratöltve"

    Jön a nyár, így ismét szeretnék felkészülni a hőségre, na és nem utolsó sorban arra, hogy a konzolom társaságát még sokáig élvezhessem.

  • Astro C40 TR Controller

    Nagyon igényes eszköz, átgondolt, tele van hasznos kis finomságokkal, de piszkosul drága.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.