2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Tranya Rimor: szerintük high-end

A kínai Tranya nem ismeretlen gyártó a piacon, elérhető áron kínál minőséget, legalábbis a saját állításuk szerint.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető:

Alapvetően nem vagyok egy abszolút hallású ember, mi több, az általam hallgatott zenékhez nem is igazán van szükség high-end eszközökre. Most mégis eljutottam oda, hogy magamnak szerettem volna venni egy vezeték nélküli fülhallgatót, nem telefonáláshoz, hanem kifejezetten zenehallgatáshoz.

A kínálat ebben a szegmensben már több, mint bőséges. Az olcsó filléres kínai másolatoktól kezdve az ismeretlen gyártókon át a márkás, nagy nevek termékéig minden megtalálható. Az árazás a pár ezer forintos termékektől akár több százezer forintig terjedhet. Bátor voltam, és úgy döntöttem jó pár teszt átnyálazása után, hogy a kínai, nem teljesen ismeretlen Tranya terméke mellett teszem le a voksom.

Tettem mindezt úgy, hogy ebből a keretből már itthon is vehettem volna garanciával belépő szintű minőségi terméket, és a beszerzés sem volt olyan egyszerű, hiszen az ismertebb webshopok nem árusítják ezt a modellt. Én mégis úgy döntöttem, hogy egy felső kategóriásnak mondott, a gyártó palettáján a legmagasabb minőségi szintet képviselő terméket vásárolom meg. Talán sikerül nagyon jó vásárt csinálnom – gondoltam. Pár hét használat után most megosztanám veletek a tapasztalataim.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.