2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Tranya Rimor: szerintük high-end

A kínai Tranya nem ismeretlen gyártó a piacon, elérhető áron kínál minőséget, legalábbis a saját állításuk szerint.

[ ÚJ TESZT ]

Műszaki tartalom:

A Tranya Rimor a gyártó honlapja alapján több dolgot is ígér. A legfontosabb, amit több helyen is kihangsúlyoznak, a titánból (?!) készült 10 mm-es hangsugárzó, ami állítólag 20 Hz-től képes a hangokat leképezni, egészen 20000 Hz-es frekvenciáig. Persze hamar fény derül arra is, hogy csak egy vékony rétegben vittek fel titánt a hangsugárzó felületére, gondolom fémgőzöléssel. Ettől a gyártó extra merevséget és az alacsony tömeg miatti gyors és pontos hangleképzést vár.

Régen volt egy Focal szett az autómban, aminek a titán inverz magas sugárzója megigézett, nagyon szerettem a hangzásvilágot amit képviselt és az valóban "jól" szólt. Kiderül hamar, hogy ezzel mi a helyzet.
5 órás üzemidőt ígérnek egy feltöltéssel, valamint egy órás feltöltési időt. A beépített akkumulátor elméletileg 50 mAh kapacitású, míg a töltő/tároló doboz 500 mAh kapacitású akkuja 5 teljes feltöltésre képes.

A Bluetooth 5.0 szabvány teljesítésére képes vezérlő, valamint az LTCC (Low Temperature Co-fired Ceramic) technológiákat felhasználva plusz egy pici antennával a hatótávot megnövelték, valamint a jel stabilitását is nagymértékben növelni tudták az interferenciák kizárásával.
A vezérlése érintéssel működik, IPX5 vízállóságot ígérnek, vagyis esőben is használható, nem fog az eszköz beázni, bár nem tervezem, hogy ilyen esetekben használnám.
Végre a marketing maszlagon is túllendültünk, most jöjjön a lényeg, a kezelése és a hangja, kérlek, lapozz!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.