2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

The Last Of Us Bemutató

Egy újabb zombiapokalipszis, világvége, ebből mi új sülhetne ki? A válasz igen csak meglepő!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Mielőtt rátérnék mai alanyomra, hadd térjek ki egy kicsit a Naughty Dog munkásságára, és hogy miként ismertem meg őket. Ehhez majdnem 10 évet kell visszamennünk az időben, amikor még a PS2 volt a fő konzol (legalábbis, amivel tudtam játszani). Bár voltak igen kellemes címek, mint a Tekken 4, amit a mai napig szívesen előveszek, de egy váratlan ötletre mondta unokatesóm, próbáljuk ki a Jak 3-t. Elsőre nem mutatott semmi extrát, a történetet meg pláne nem értettem (főleg ilyen korban, amikor még nem nyílik ki az ember tudata), de ettől függetlenül remekül szórakoztunk vele.

Crash Bandicoot, Jak and Daxter, mond ez nektek valamit?

Kétségen kívül igen erős kalandjátékokban a csapat, amit csak tovább erősített PS3-n az Uncharted szériával. A második és harmadik részeket végigjátszottam, és volt, amikor csak pislogtam bambán és nem hittem, amit látok.

Az a lehengerlő látvány, környezet, kidolgozás önmagában levett a lábamról. Persze a történet sem utolsó, és az akció ami mögötte van. Ezek után igen csak meglepődtem, amikor a Naughty Dog bejelentette a The Last Of Us-t.

Nathan, még mindig megunhatatlan

Az Uncharted után nem kis elvárásaim voltak vele szemben, de egy kicsit aggódtam, hogy mit tudnak egy zombis témából kihozni. A média annyiszor felhozza, kapásból itt van a The Walking Dead, Zombieland és ezek a jobb alkotások. Kicsit már ellaposodik ez a téma.

Végül rávettem magam a játékra, és csak egy kis megjegyzés, de szerintem a lemez elég igénytelen a teljesen fekete háttérrel. Igaz, nem sűrűn nézegeti az ember a lemezt. Erre még rátett egy lapáttal egy kisebb logisztikai probléma a beszerzés kapcsán. Kárpótol a játék mindezért, megérte kipróbálni? Akkor helyezd magad kényelembe, és csak figyelj.

A következő oldal erősen spoiler gyanús, ha nem akarod olvasni a történetet, akkor lapozz a harmadik oldalra!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Star Wars: Commander

    A Disney fejlesztése egy online multiplayer játék, amely tower defense és real-time stratégiai elemeket ötvöz erős PvP környezetben

  • Soul Sacrifice - PS Vita bemutató

    Elégedettek lehetünk a Soul Sacrifice-szal. Aki maximumra akarja kipörgetni, az igen komoly játékidőre számíthat.

  • Catherine - PS3 bemutató (18+)

    Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes!

  • Heavy Rain: út a platináig

    Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.