2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Logout Díj 2010 - Eredményhirdetés!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A logout legjobb írásai, a 2010-es évben! A nyertes cikkek!

[ ÚJ TESZT ]

Szakmai cikkek

A szakmai cikkek kategóriái és a nyertesek

Ebben a kategóriában versenyezhetett minden hardvert, szoftvert vagy egyéb technikai kütyüt, vagy rendezvényt bemutató írás. Az első kategóriába neveztek a legtöbben, szám szerint 25-en. Sok remek írást olvashattunk. Ha nekem kellene kiválasztanom a legjobban, megmondom őszintén, hogy zavarban lennék. Nem tudnék dönteni. Azonban erre találták ki a szavazást és még szerencse, hogy nekünk volt ilyenünk.

És térjünk a lényegre:

A 2010-es év legjobb bemutatóját, Oliverda volt szíves megírni nekünk, ami az "Ilyen lesz az AMD Bulldozere?" címet viseli. Gratulálok neki!

A legjobb tesztek kategóriája. Mondanom sem kell, hogy ezen kategória büszkélkedhet a második legtöbb nevezővel, egészen pontosan 17-tel. A sok ügyes tesztelő közül azonban, csak egy győzhetett.

A 2010-es év legjobb tesztjét, kaller1 írta, ami az "i-mate SPL - ismeretlen ismerős" címet viseli. Neki is szívből gratulálok!

Tuning és modding. Ők valamivel kevesebben vannak, de ez érthető is. Nem sokat teszik kockára az éppen tesztelt eszközt - ők a 2-es kategóriában gyűltek össze. Itt viszont a bátor tuningosok és moddingosok legbátrabbikának, leghajmeresztőbb cikkét kerestük. Aki olvassa a Logoutot, az szerintem már tudja a választ.

A 2010-es év legjobb tuninggal/moddinggal foglalkozó írását, bacsis volt olyan kedves és megírta nekik. Ez a cikk pedig a "Vízhűtés porszívóval ötvözve" címet viseli. Gratulálok!

A legjobb sorozat. Igazából ezen a néven 3 kategória fut, külön-külön. Abban különböztetjük meg őket, hogy milyen típusú cikkeket tartalmaz - tehát szakmai, közösségi vagy blog. Ez itt most, a szakmai cikkek sorozatait foglalja magában.

A 2010-es év legjobb szakmai cikkeket tartalmazó sorozatát pedig, z0d1ak hozta el nekünk, amely a "Android tablet tesztjeim - 2010-es felhozatal" címmel lett felruházva. Gratulálok!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.