2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Logout Díj 2010 - Eredményhirdetés!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A logout legjobb írásai, a 2010-es évben! A nyertes cikkek!

[ ÚJ TESZT ]

Közösségi cikkek

A közösségi cikkek kategóriái és a nyertesek

Történetek, mesék. Mind itt vehetett részt. Szomorkodhatunk rajtuk vagy akár nevethetünk, mégis van egy, ami a legjobbnak bizonyult.

A 2010-es év legjobb történetét, Ipse89 írta és az "A lány, aki megtanított szeretni" címet adta neki! Gratulálok!

Oly bár tűnik, hogy a cikkírók közül nagyon kevesen voltak kirándulni, vagy szimplán egy rendezvényen a 2010-es évben, hiszen mindössze 2 nevezővel büszkélkedhet ez a kategória. Igazi párviadal! Mindvégig fej-fej mellett haladt a két versenyző, de egyikük végül, bár csak egy orrhosszal, de győzött!

A 2010-es év legjobb kalandjában Mr.Csizmás vett részt, és ezt a "Sommerticket '09. VII. 16-20." című írásában örökítette meg. Gratulálok!

A legérdekesebb cikk. Legyen az egy leírás, egy bemutató, vagy egy olyan teszt ami a szakmai részen nem állta meg a helyét. Ide jöhetett, és hát jött is. Sok-sok érdekes kalandban és alkotásban vehettünk részt a cikkek révén, de végül itt is megszületett a legjobb.

A 2010-es év legérdekesebb cikkét talmida írta meg nekünk, amit az "Alaszka, “Land of the Midnight Sun”" címmel áldott meg. Gratulálok!

És mint az előző típusnál - szakmai - itt is találhatunk sorozatokat.

A 2010-es év legjobb közösségi cikkeket tartalmazó sorozatát, Gradilaci alkotta - mondhatjuk, hogy élte át - nekünk, amely "Gradilaci írásai" címen lett fémjelezve. Gratulálok!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.