2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Master Maker ROG edition

A hazai Asus és Coolermaster képviselete és a német Nanoxia támogatásával egy újabb házmód született.

[ ÚJ TESZT ]

The 10th page

Ennek az alcímnek ezért lett a címe a tizedik, mivel mikor el akartam menteni a cikket vacsoraidő kapcsán, figyelmeztetett az oldal, hogy a 10.oldalnak nincs címe. Most már lett. (A LOGOUT szerkesztősége nevében: köszönjük! ;) – A szerk.)
Elérkeztem lassacskán a végkifejlethez, úgy hogy lehet készíteni a pezsgőt, de szigorúan csak kölyök verziót, szénsav menteset, hogy durranás se legyen.
A gépen még mindig fúrok faragok, készítem a kisebb kiegészítőket, elvarrom a kimaradt szálakat. Viszont egy fontos momentumot nem szeretnék kihagyni, mégpedig a folyadék feltöltést. Szerencsére az alaplap működik minden sallang nélkül is, értem ez alatt a processzort, memóriát, satöbbi, így igazából nincs akadálya, ha még csak demózásra is, de bemutassam a gépet működés közben. Annyi előnye van az egésznek ebben a formában, hogy nem dob driver hibát, sőt le sem fog fagyni a Windows egy esetleges rossz beállítás miatt. Mindennek van előnye, az apró dolgoknak is kell tudni örülni. Legalább a gyerkőcök nem vesznek jelen esetben még össze, hogy ki fogja ezt használni.

A feltöltést szokásomhoz híven külső tápról oldottam meg, már ami a szivattyú működtetéséhez elengedhetetlen.

Mondanom sem kell, amit részben pár oldallal előzőleg előre vetítettem, a tökéletes német derékszög meghozta a gyümölcsét, és 2 darab helyen is, ráadásul a legeldugottabbaknál könnyezett, akárcsak én is örömömben. Szerencsére pár célszerszámmal meg jó magyar szókinccsel vegyítve eszközöltük a hiba javítását. Jelenleg tünetmentes, remélem így is marad. A még nem befejezett gépről készült fotókat a teljesség igénye nélkül mellékelem, véleményem szerint már fogyasztható és értékelhető. Vagy így, vagy úgy kinek milyen az igénye és vérmérséklete.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • A.P.R.P.M. mod

    Asus csúcshardverekből megépült egyedi számítógép, ami a Bit-tech.net oldalon a hónap módjai frissítésében 1. lett.

  • Tempered Glass Project

    Egyre gyakrabban jött az érzés, hogy valamit kellene mókolni a géppel. Gondolom, ez sokaknak ismerős!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.