2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG G3 és LG G Watch R

Manapság divatos az okosóra és okostelefon kombinációja: lássuk mit tud az LG házon belüli kombó megoldása!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

December első hetében volt lehetőségem a szolgáltatónál új készülék vásárlására, melynél a rögös androidos kezdetem után úgy voltam, soha többé Androidot, így az iPhone 6 és 6 Plus között kezdtem vacillálni.

A két telefon közül végül az iPhone 6 Plus nyert, mert a mérete számomra nem okoz túl nagy fejfájást, viszont számos előnye van a sima 6-hoz képest. A rendelés leadása előtt azért megnéztem, hogy a többi felső kategóriás termékeknél milyen opciók vannak.
Ezt nem szabadott volna, mert egy egész jó kis konstrukciót is találtam a cikk címében is szereplő LG G3 + okosóra kombinációját. Sokat tanakodtam, mi lenne a számomra is kézenfekvő választás, végül aludtam egyet rá és arra a döntésre jutottam, hogy adok az Android rendszernek egy utolsó esélyt, remélve, hogy nem fogom megbánni.
A vásárlás kicsit rögösen ment, mivel a szolgáltató egyik ügyfélszolgálati pontját látogattam meg, hogy ne kelljen a futárra várnom, viszont technikai okok miatt kicsit megnehezült a vásárlás, de végül sikerült megoldaniuk a hibát.

A teszt bemutató jellegű, nem fog mélyrehatóan minden kérdésre válaszolni, de egy képet ad azok számára, akik még nem tudták eldönteni, melyik mellett is tegyék le a voksukat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.