2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG G3 és LG G Watch R

Manapság divatos az okosóra és okostelefon kombinációja: lássuk mit tud az LG házon belüli kombó megoldása!

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, vélemény

Az időjárás sajnos nem kedvezett nekem, így a fényképező részről most nem tudok érdemleges információval szolgálni, de egy képet csináltam, melyet ide kattintva megnézhettek.

Az üzemidő esetén az órát 2 naponta tölteni kell, de gyakoribb nyomkodás esetén előfordulhat, hogy a nap végén ő is töltőre kerülhet. A telefonnal kapcsolatban pozitív csalódás ért, egész napos aktív Bluetooth kapcsolata az órával, 1 óra internetezés a szolgáltató hálózatán, wifin keresztüli programletöltés, majd több mint egy óra Youtube FullHD videonézés után is csak 50%-ra merült a nap végén.
Az erőforrás-igényes alkalmazások, ha megizzasztják a telefont, akkor azt külsőleg is észrevehetjük a hátoldal felső részén, mivel itt melegszik erősebben, emiatt huzamosabb ideig nem kellemes a kézben tartani ilyen állapotban.
Természetesen az üzemidő még javulhat, mivel a teszt a vásárlást követően elkezdődött, így még ez volt az első töltési ciklusa, kell még neki pár töltés, hogy beálljon a megfelelő szintre, de nem fogok csalódni, az már most látszik.

Tehát jelenleg meg vagyok elégedve a rendszerrel, tudom, hogy többet is ki lehetne hozni belőle a root utáni kamera- és videojavító és egyéb módokkal, de most még nem akarom megbolygatni a rendszer lelkét.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.