2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Hackintosh Ryzenre

Így telepíthető Intel AMD Hackintosh MacOS Catalina 10.15.0 AMD Ryzen PC-re.

[ ÚJ TESZT ]

Alapok

Mivel mindenhol csak hozzávetőleges leírást találtam AMD alapú Apple "killer" rendszer építéséhez, ezért gondoltam, leírom az én mutatványom.

Mivel emberek vagyunk, olcsón szeretjük megoldani a dolgokat és az „Almára” csak vágyakozunk, de nézzük, mit kezdhetünk egy alapban "olcsó" konfiggal.

A VAS: ASUS B450M-K alaplap, AMD Ryzen 1300X CPU, 2*8GB 2666 MHz DDR4, 240GB Kingston SSD, Sapphire RX560 2GB VGA, 550W táp, 16GB Pendrive

Mire lesz szükségünk a netről? A telepítő a legjobb és legegyszerűbb, amit ajánlani tudok, KealOS telepítője. Amiből a segítség lesz itt: [link] találhatod, ezt magyarosítom-egyszerűsítem KealOS leírása alapján. Szükség lesz még egy Win32 Disk Imager nevű programra a képfile visszaállítására Windows alól, ez egyszerű. A raw file-t, valamint a pendrive-ot kiválasztod és Write gomb, ha végzett, kezdődik a móka. :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • High Sierra telepítése PC-re (Hiányos!!!!)

    A macOS High Sierra (régi nevén Mac OS X) az Apple által gyártott termékeken (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini) található operációs rendszer.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.