2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

II. PH! Android Homescreen Verseny - Végeredmény

Útjára indult a második prohardveres Android Homescreen Verseny a Prohardver lapcsalád lakói számára!

[ ÚJ TESZT ]

garyarts értékelései

kakukkmarci
Technikai kivitelezés: 9
Összhatás: 9
Ötlet eredetisége: 10

Összesen: 28

Szöveges értékelés: Ez a munka nálam az eredeti ötlet és összhatás miatt jön be. Jó a színhasználat, a formák és az elrendezés - bár elég stock-os, mégis - jó. A prezentáció hátterénél is ezeket a színeket használtam volna, így elég fura.

Pollai
Technikai kivitelezés: 9
Összhatás: 8
Ötlet eredetisége: 8

Összesen: 25

Szöveges értékelés: Jó a színhasználat, a tipó is. Összhatását tekintve nyugodt, kellemes, bár nekem hiányzik valami grafikus elem, vagy valami plusz. Ezen érdemes lenne agyalni.

zho-lee
Technikai kivitelezés: 8
Összhatás: 8
Ötlet eredetisége: 8

Összesen: 24

Szöveges értékelés: Hangulatra és összhatásilag teljesen jó lenne, ha nem lenne ennyire fill-the-frame. Több helyet kellene hagyni a széleken, az analóg órát nem tudom hova tenni, valahogy agyonveri az arányokat, de mégsem zavar annyira az összhatáson.

qamu74
Technikai kivitelezés: 8
Összhatás: 7
Ötlet eredetisége: 8

Összesen: 23

Szöveges értékelés: Utoljára kb. 10 éve használtam ezt az olajfestmény effektet PS-ben...:-) Próbálok eltekinteni a körítéstől, mert az inkább ront az összhatáson, mintsem javít. A harántcsíkos widget hátterek tetszenek, igazából ettől annyi a pont, amennyi, a színátmeneteken (ha már használja az illető) viszont lenne még mit csiszolni. Az ikonok szerintem egyszerűen nem passzolnak.

dilajoska1
Technikai kivitelezés: 7
Összhatás: 7
Ötlet eredetisége: 8

Összesen: 22

Szöveges értékelés: Összhatásilag csak az óra/dátum színe zavar be. Értem, hogy az illető szereti az autókat, de valahogy a sötét részen nem passzol oda a kép. Én 1/3 - 2/3 arányban osztottam volna fel a képet, ha már felosztásról van szó, és nem szerencsés az alsó info sáv a sötét részen.

Adamis
Technikai kivitelezés: 7
Összhatás: 7
Ötlet eredetisége: 6

Összesen: 20

Szöveges értékelés: Színhatás jó. Elrendezési szempontból a felső részt valahogy jobban el lehetett volna helyezni, hogy a margók egységesek legyenek. Nekem az az érzésem erről, hogy nincs rendesen végiggondolva a koncepció, inkább az egyszerűség volt a cél.

jegenye77
Technikai kivitelezés: 7
Összhatás: 6
Ötlet eredetisége: 6

Összesen: 19

Szöveges értékelés: Az egyszerűsége tetszik, viszont e mögött nagy átgondoltságot nem látok. Egyedül a fogaskerékre elhelyezett óra tetszik igazán.

zozyk
Technikai kivitelezés: 6
Összhatás: 6
Ötlet eredetisége: 8

Összesen: 20

Szöveges értékelés: Színvilágra, ötletre, elrendezésre jó. A blurred háttér is jó pont. Nekem a kivitelezéssel van a legnagyobb bajom. Nem jó a tipó és a PS munka is elég kezdetleges. Ezeken lehetne javítani.

errrtu
Technikai kivitelezés: 6
Összhatás: 6
Ötlet eredetisége: 6

Összesen: 18

Szöveges értékelés: Klasszikus android elrendezés. Összhatásra nem rossz, de ez főleg az uralkodó háttérkép miatt van. A reto ikonok nem passzolnak, illetve túl nagy a tipográfia kavalkád.

Maxx71
Technikai kivitelezés: 5
Összhatás: 6
Ötlet eredetisége: 5

Összesen: 16

Szöveges értékelés: Érthető, hogy próbált a felhasználó színben harmonizálni az ikonokat, elemeket. Viszont ez a keretes elrendezés nem tesz jót. Továbbá "fejben nehéz" a kompozíció, szét lehet valahogy osztani az ottani információ-halmazt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.