2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Heavy Rain PS3 bemutató (18+)

Első látásra beülnék a moziba egy adag popcornnal, de aztán kiderül, hogy ez mégiscsak egy videójáték!

[ ÚJ TESZT ]

Karakterek

Ethan Mars

Építész, és boldogan él a feleségével, Grace-szel, valamint két fiával, Jasonnal, és Shaunnal. A tragédia után, 6 hónapig kómában van, mire felébred, teljesen megváltozik. Komoly agorafóbiával küzd, amit pszichiátere próbál kezelni. Céltudatos, bátor személy, egy igazi szülő, aki bármit megtenne a gyermekéért.

Scott Shelby

Volt rendőr, aki azóta magándetektív lett, és az Origami Killer ügyön dolgozik. Lehetséges segédje Lauren Winter, az egyik meggyilkolt gyermek anyja, aki bosszút akar a gyilkoson.

Jól megtermett, határozott egyéniség, ugyanakkor komoly asztmától szenved. Nehéz gyermekkora volt, mivel apja alkoholista volt, az anyja pedig nem nagyon törődött vele.

Madison Paige

Újságíró, aki az Origami Killer ügyét akarja címlapra vinni, és megismerni a fiát vesztett apa történetét. Ezért Ethan mellé szegődik, kisegíti a nehéz helyzetekben.
Kezdetben csak a sztori miatt, de később, mikor ráébred, hogy bármit megtesz, hogy megmentse a fiát, mindenben támogatja. Később romantikus érzéseket kezd táplálni iránta. Krónikus alvászavarban szenved, és csak olcsó motelekben képes valamennyit pihenni.
(Mellékesen teszem hozzá, hogy a Move Edition része, a Taxidermist DLC is, melynek ő a főszereplője.)

Norman Jayden

Egy FBI ügynök, aki a Origami ügy csoportjába kerül, a helyi rendőrség alakulatába, hogy segítse a nyomozást. Komoly technológiával van ellátva: egy szemüveggel (A.R.I., kiterjesztett valóság), mely segít a helyszín feltérképezésében és a begyűjtött adatokat tárolja, valamint egy kesztyűvel, mellyel könnyen olvas a nyomok között, legyen az ujjlenyomat, keréknyom, vagy akár a vérfolt.

Ugyanakkor egy komoly problémája van, a Triptocaine, egy droghoz hasonló szer függője.

A karakterek történetei külön szálon futnak, és csak a játék végén állnak össze egyetlen nagy cselekménnyé. Erre csak ennyit lehet mondani: BRILLIÁNS!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • TITANFALL

    Óriás robotok, falon közlekedő pilóták, jetpack és tucatnyi hi-tech fegyver a Respawn Entertainment játékában.

  • Xbox 360 "újratöltve"

    Jön a nyár, így ismét szeretnék felkészülni a hőségre, na és nem utolsó sorban arra, hogy a konzolom társaságát még sokáig élvezhessem.

  • Játékok a PS1-korszakból

    Visszaemlékezés a régi korok nagy konzoljára: horroros, űrsikló-töröttes, ugrálós-verekedős, 640*480-as...

  • Watch Dogs PS4 - A tökéletes trükk

    Nem rossz, de elmaradt nem csak a hype által generált, hanem az alapvető open world játék iránti elvárásoktól is.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.