2022. december 4., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

HD 7970 vs. HD 7870 Crossfire

A be nem tartott ígéret.

[ ÚJ TESZT ]

Tesztek /3A szingli Pitcairn összecsuklott, nem tudta megfelelő FPS-sel, de még folyamatossággal sem megjeleníteni a képet.Frametime-ot nem rögzítette végig a Fraps, utólag megnézve pedig nem volt lehetőségem újramérni.
13.9-cel a Frametime elveszett a tüskés erdőben, a 2 kistesó és megfelelő driver minimálisan, de jobban vette az akadályt, mint a húzott 7970.A legújabb Total War komolyabban megdolgoztatja a gépeket maximális beállításokon.
Én személy szerint High-on játszottam és nem is igazán éreztem hiányát a pár kis részletnek, amit elvesztettem ezzel a művelettel, persze ez mindenre igaz lehet, és nem azért veszünk drága hardvereket, hogy beérjük holmi "magas" beállításokkal.
A kiugró Frametime-ot és a vállalhatatlanul alacsony minimum FPS-t egy dolognak lehet köszönni 7870-nél: elfogyott a 2 Giga Ram, volt 2 Scene váltás mikor szó szerint megállt gondolkodni és miután eltelt 2 másodperc megjelenítette a képet 6-7 FPS-sel.
A Crossfire-t nem tudtam életre kelteni alatta, de a minimumon és a játszhatóságon az sem segített volna az elfogyott memória miatt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.