2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

eBay segítség kezdőknek

Hogyan csináljuk hatékonyan, egyszerűen? Tanácsok, tapasztalatok, intelmek!

[ ÚJ TESZT ]

Fizetés

Vásárlás és fizetés

Ha átnézted ezeket a dolgokat, akkor itt az idő, hogy a kék színű Buy It Now gombra kattints. Ekkor az eBay ismét kérhet egy bejelentkezést, de nem mindig van így.
Most egy újabb oldalon megjelenik a végleges fizetendő összeg, a szállítási cím (amit itt még módosíthatsz), termékleírás, darabszám és egy újabb megerősítést kér a PayPal-hez.
Ez a gomb majd jobb oldalon lesz, hosszú sárga, benne: Continue with PayPal.

Ha erre rányomtál, akkor most nagyban megjelenik a végösszeg újból és az üres mezőkbe be kell írnod az e-mail címed és a jelszavad, amit a PayPal-nél beregisztráltál.
Rányomsz a Log in gombra és megint egy új ablak nyílik meg.

Itt kiírja az összeget forintban is és a kártyaszámod utolsó 4 számjegyét a többit x-el jelöli, valamint az e-mail címed is újból szerepelni fog. Kér egy újabb megerősítést a fizetésre, tehát klikkelj a Continue gombra.

Ekkor megint az eBay oldalára kerülsz, ahol az összes adatot újból átnézheted, leellenőrizheted, és ha minden oké, akkor jöhet az utolsó mozzanat.
Klikkelj a kék színű Confirm payment gombra, ezt az oldal jobb oldalán két helyen is megtalálod egymás alatt.

KÉSZ VAGYUNK! Ilyen egyszerű.

Persze most ez így leírva sok, de amikor csinálja az ember, akkor kb. fél perc az egész a kiválasztás után és az is csak azért, mert ajánlatos leellenőrizni mindent alaposan.

Közben több levelet is fogsz kapni az e-mail címedre, az eBay-től is és a PayPal-től is és később még egyéb információkat. Ezeket mentsd el mappákba.

Azt is megteheted, hogy félbehagyod a vásárlást és csak később fizeted ki, de ez esetben felszólítást fogsz kapni, hogy fejezd be a vásárlást. Természetesen, ha már fizettél, akkor a levelek, amiben a vásárlást kérik nem aktívak. Ezeket a leveleket automatikusan küldi az eBay rendszere, mielőtt még kifizetnéd a terméket.
Fizetés után pedig újabb visszaigazolást kapsz és megköszönik a vásárlást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.