2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Beyerdynamic DT770 EDITION és T70

Véleményem szerint a T70 a kapható legjobb minőségű zárt fejhallgató egészen 200.000 forintig!

[ ÚJ TESZT ]

T70

T70

A T70 kinézetre ugyan roppant hasonló viszont amint a kezébe fogja az ember, hamar feltűnik pár különbség! A fejhallgató könnyebb, mint az előbbi DT770LE. Nem nagy mértékben, de érezhető, két kézben tartva a kettőt.

A T70 kényelme, ha lehet, még rádob egy jó nagy szívlapáttal az amúgy is rendkívül kényelmes DT770LE-re.
A párna és a pánt anyaga eltér, nem tudom pontosan mi a szakmai megnevezése ennek az anyagnak, de roppant kényelmes! A T70 olyan, mintha ott se lenne a fejünkön!

A kényelmes párnának viszont ára van. A párna sokkal laposabb és puhább, mint a DT770LE-en, így két dologban is eltérést okoz. Az egyik érdekesség, hogy a puhább párna miatt a T70 drivere közelebb kerül a fülünkhöz, így a T70-ben kisebb teret érzek, mint a másikban.

Ez nem annyira feltűnő, de egy nagy színpados komoly zenénél észrevehető, így is azt mondanám, hogy a T70-nek van az egyik legnagyobb tere zárt fejhallgatók között, viszont erre egy kicsit rátesz a DT770LE a magas párnáival.

A másik különbség, pedig ami egy szép esti napon ért. A dolog érdekes: Vacsi előtt zenét hallgattam és vacsi után a T70-en lelapultak a mélyek... Na, mondom, mi a fene, pedig ugyanazt az albumot hallgattam!
Erre elkezdtem piszkálni a fejest és hamar rájöttem, hogy nem mindegy, hogy milyen pozícióban van a fejünkön, míg a DT770LE-t felrakod és kész, nagyon nem ronthatsz el semmit, addig a T70-nél nagyon nem mindegy, hogy rakod fel! Érdekes...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.