2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Beyerdynamic DT770 EDITION és T70

Véleményem szerint a T70 a kapható legjobb minőségű zárt fejhallgató egészen 200.000 forintig!

[ ÚJ TESZT ]

DT770 L.E.S.D

A két fejhallgató felépítése roppant hasonló, mivel a DT770 képezte az alapot a később megjelenő új technológiákat tartalmazó T70-nek. Nem is csoda a sok hasonlóság kinézetre.

DT770 Limited Edition Silver Design 600Ohm

Ennek a páratlan fejhallgatónak pár hete lettem büszke tulaja. Németországból rendeltem egy megbízható remek webshopból (Madooma). Ára 215 euro volt szállítással.

A fejhallgató megjelenése nem sokkal a T70 előtt történt. Most már csak a PRO verzió van gyártásban 40-45.000 Ft körül. Egy ilyen DT770PRO/250Ohm verzióról történt a váltás számomra erre az editionre.
A váltást nagyon nem bántam meg, mivel annak ellenére, hogy kinézetre és névre elég hasonló fejhallgatóra cseréltem, mégis nagy különbség tapasztalható.

Ez a DT770 több szempontból egyedi. Zárt fejhallgatók körében nagyon ritka a 600 Ohm-os verzió én mégis ilyenre vadásztam, illetve a fejhallgató egyedi kis szériás gyártmány (22 elkészült darabból a 21.) A fejhallgató egyedisége itt nem ér véget. Maga a driver nem tudom, mennyire egyezik a sima 600 ohmos edition driverrel, szerintem, ha van is, maximum hangolási különbség lehet, viszont a kinézete egyedi, ami a pánt és a párnák illetve a kagylók színezésén látszik.

Maga a fejhallgató kialakítása szerintem a legkényelmesebb fejhallgatók egyikévé teszi. A Beyer ezt a dizájnt anno nagyon eltalálta, így szerintem könnyen elmondható, hogy roppant nehéz olyan embert találni, akinek ne lenne kényelmes egy Beyer fejhallgató!
Kisebb eltérés a gyártó típusain belül már csak a pánt és a párna anyaga miatt lehet.

Az én fejhallgatóm egy fekete velúr párnát kapott, ami szerintem kis mértékben eltér a gyári feketétől, mivel jóval vastagabb/magasabb így a driver távolabb kerül a fültől. A pánt minőségi, kényelmes műbőr!
Számomra napokig hordható fejhallgató!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.