2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Dell UltraSharp U2711 teszt

Az U2410 nagytestvére, avagy a "fenevad"...

[ ÚJ TESZT ]

Ismerkedés

Mi van a dobozban?

A dobozban gazdag választékát találjuk a kiegészítőknek: áramkábel, DVI kábel, DisplayPort kábel, VGA (DSub) kábel, USB kábel a PC-vel való összekötésre (csak akkor kell, ha ki akarjuk használni a beépített kártyaolvasót és USB portokat), CD (driverek, színprofilok, részletes user manual), rövid üzembehelyezési útmutató, tudnivalók, továbbá egy tanúsítvány az sRGB és AdobeRGB módok gyári kalibrációs eredményéről. (A VGA kábelt a Dell furcsa szokásának megfelelően a monitorba dugva találjuk, de természetesen a legjobban tesszük, ha első lépésként kihúzzuk, jól eltesszük és a DVI vagy -- leginkább -- a DisplayPort kábelt használjuk.)

Csatlakozási lehetőségek

Alul a következő csatlakozókat találjuk: AC, DC az opcionális külső hangszoróknak (lásd alább), 5.1-es hangkimenet a HDMI-s hanghoz, DisplayPort, 2xDVI-D, VGA, HDMI, Composite, Component, USB 2.0 csatlakozók (a négyzetes alakúba megy a PC-től jövő kábel, a laposakba praktikusan pl. a billentyűzetünket és egerünket dughatjuk).

Oldalt található a kártyaolvasó és további két USB 2.0 port.

Ez az a bizonyos opcionális (tehát nincs a dobozban, külön kell megvásárolni, ha szükségét érezzük) sztereó "hangtábla", amit egy mozdulattal a monitor aljához pattinthatunk.

Kezelőszervek és menürendszer

A LED-es érintőgombok és az OSD menü működése és funkciói nagyrészt megegyeznek az U2410-esnél megismerttel, melynek leírása itt megtalálható.

A kivételt az képezi, hogy az U2711-es a PIP és PBP módok közül csak az utóbbit ismeri.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.