2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Convoy L2 2016 elemlámpa

Ha már kevés a Convoy C8-as teljesítménye is, akkor jöhet a következő fokozat!

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzió:

Hozta a lámpa amit elvártam tőle, számomra a felállított cél a 200 m-es táv használható erővel való megvilágítása volt, ezt a lámpa könnyedén teljesíti. A reflektor és az újabb XPL-HI LED összhangban dogozik, jól sikerült a tervezésük és a párosításuk is.

Mivel 300m-es távolságban már volt a közelben pár áruháznak a reflektorfénye és a közvilágítás is odaszórt némi fényt így nem fotóztam le, de még ilyen távolról is jól körül lehetett a lámpa fényénél határolni a célpontnak tekintett fát. Szerintem szép teljesítmény, hiszen ha erősen elvilágítana erre a távra, akkor sem látnánk már egy kutya méretű élőlényt pontosan, csak egy foltot, ami mozog.

Teljes mértékben elégedett vagyok a lámpával, hiszen tesztjeimben nem a gyártói, hanem a valós használat során tapasztaltakra vagyok inkább kíváncsi. Nehéznek nehéz, de a két 26650-es akkuval az üzemidő is tisztességes, melegedés gyakorlatilag nincs a használat során, így véleményem szerint tökéletesen megéri a C8-as árának majd háromszorosát, ha valakinek tényleg egy ekkora távra elvilágító lámpára van szüksége.

30 perc alatt nem nőtt 20°C-al a lámpa hőmérséklete

Azt viszont fontos leszögeznem, hogy ez a lámpa tényleg alkalmatlan általános felhasználásra, így tényleg csak azoknak javaslom a megvásárlását akiknek szükségük van a C8-as tudásának a duplájára és nem jelent problémát a méret és a súly.

Az ára a valóban bevilágított távolsághoz mérten csekély, a vetélytársak, akik hozzák ezt a minőséget, már inkább a felső kategóriából vannak jelen, így mindenképp jó vételnek számít ez a modell is.

Itthon hivatalos forrásból nem lehet beszerezni a Convoy termékeket, így érdemes a legnagyobb ismert kínai webshopokban szétnézni, ha a gyártói árnál jobbat szeretnénk találni. Érdemes megnézni az időszakos leértékeléseket de már lassan fél éve a GearBest adja erősen nyomott áron ezt a modellt amiből semmiféle kuponnal nem tudunk jobbat csiszolni, hiszen így is már a sima hoszt árában van a komplett lámpa.

Amennyiben bármi kérdés, hozzáfűzni való felmerülne, kérlek egy helyen beszéljünk róla, az Elemlámpa, zseblámpa topikban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.