2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

BL, 4. forduló - keddi játéknap

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A City az életéért, a Málaga és a Porto a hibátlansága megőrzéséért küzd, de lesz Real - Dortmund is.

[ ÚJ TESZT ]

Első oldal

Elérkeztünk a Bajnokok Ligája 4. fordulójához, ahol a 3. körök párosításainak a visszavágóit rendezik meg. A 3. forduló slágerpárosítása a Dortmund - Real meccs volt, amely a "Halálcsoport" egyik rangadója volt.
Akkor a Dortmund tudott nyerni 2-1-re a Real ellen, tegyük hozzá: nem kis meglepetésre. Mert jó csapat a Dortmund, de a papírforma mégis egy kicsit a Real mellett szólt.

A D jelű kvartett másik találkozóján nem kis meglepetésre győzni tudott 2 góllal az Ajax a Manchester City ellen. Igaz, hazai pályán, de ez mégis meglepetés volt, annak ellenére, hogy a City gyengén kezdte a BL-t. A City számára a visszavágón a bennmaradás lesz a tét, de olyannyira, hogy elsősorban az Európa Liga helyért kell csatázni a manchesteri gárdának. A City 3 forduló után 1 ponttal áll a csoportban.

Subotic [balra - Dortmund] és Benzema [Real Madrid] csatája

Haladjunk visszafelé.
A C-csoportot szintén nagy meglepetésre az újonc Málaga vezeti, száz százalékos teljesítménnyel. A 3. fordulóban hazai pályán a szenvedő, de mára már talán újra erőre kapó AC Milant tudták egy góllal legyőzni [1-0]. A Milannak mindenképpen győznie kell, ha a továbbjutás reményeit szeretné dédelgetni, de lehet, hogy a későbbiekben az EL-be pottyanáshoz is nélkülözhetetlen lesz ez a győzelem. Hiszen a Milan nyakán a Zenit [Milan – 4 pont, Zenit – 3 pont] és még az utolsó Anderlecht is felkapaszkodhat, ha a Milan kikap és a belga csapat pedig nyer.
De az Anderlecht a Zenitet fogadja, így csak egyik csapat léphet előre, vagy egy döntetlennel maradhat minden a régiben. A Zenit szintén hazai pályán tudott nyerni és szintén 1-0-ra, akárcsak a Málaga. Az Anderlecht így lőtt gól nélkül kuksol a tabella legvégén.

Vajon sikerül újra borsot törni a milánóiak orra alá? Balról: Pazzini [AC Milan] és Portillo [Málaga]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.