2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

BL, 4. forduló - szerdai játéknap

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Sahtar a Chelsea ellen juthat tovább, a Juventus kapaszkodna. Az F-csoportban 6 pontosok meccse jön.

[ ÚJ TESZT ]

A szerdai játéknaphoz érve egy zseniális keddet hagyunk magunk mögött a BL szempontjából. Rangadók most is lesznek, többen is továbbjuthatnak. TV közvetítésből most sem lesz hiány, ahogy vélhetően az izgalmakból sem.

Az E-csoportban 3. fordulót követően a Sahtar az éllovas, legutóbb a Chelsea-t verte. Most ezt megtehetik a Stamford Bridge-en is, ezzel meglenne a továbbjutásuk. A Chelsea pedig kapaszkodna, mert nyakán a Juve és a címvédő nem az Európa Ligába vágyik, persze a torinóiak sem. Izgalmas végjáték várható ebben a csoportban is. A Chelsea – Sahtar meccs abszolút rangadó lesz és nem kis eséllyel lép pályára Londonban a donyecki alakulat.
A Juventus a Nordsjælland-ot fogadja, az idegenbeli döntetlen után. A Juve a meccs esélyese, idegenben is ők voltak a favoritok, mégis majdnem kikaptak a dán újonctól. Ez a csoport holnap sem lesz izgalommentes!

Alex Teixeira [balra - Sahtar Doneck] és Juan Mata [Chelsea] - a Sahtar Londonba is győzni megy

Az F-csoportban három 6 pontos csapat fut versenyt egymással. A Lille 0-val jócskán sereghajtó. A Valencia a BATE-t fogadja, a Bayern pedig a Lille-t. A BATE parádés kezdését követően [Lille – BATE 1-3, BATE – Bayern 3-1] 3-0-ra kapott ki hazai pályán a Valencia-tól. A Valencia a bajnokságban 2. és a forduló előtt a Barca-val azonos pontszámon álló Atlético Madridot verték meg otthon 2-0-ra, így Európa legjobb csapatának a veretlenségi sorozatát szakították meg. Soldalo bombaformában játszik, hazai pályán ők a favoritok.
A Bayern idegenben éppen hogy legyőzte a Lille-t egy büntetővel, de Münchenben nagy esély van a bajorok könnyed győzelmére, persze erre a Lille szeretne rácáfolni és a matematikai esélyt megragadni legalább az Európa Ligás szereplés érdekében.

Mikkel Beckmann [FC Nordsjælland] 1 pontot érő szabadrúgásgólja a Juve ellen

A G-csoportban a Barca vélhetően tovább fog jutni, persze a Celticnek hazai pályán több esélye van jóval, mint volt a Nou Camp-ban, ahol így is majdnem meglepetést okoztak [Barca – Celtic 2-1, a Barca 2. gólja a hosszabbítás végén született]. A Celticnek is kell a győzelem, mert kapaszkodik a Szpartak Moszkva, amely a Benfica otthonába látogat. A Szpartak győzelmével felugorhatna, ha Glasgow-ban nem borul a papírforma, de még a Benfica is szeretné életben tartani az esélyt a továbbjutásra, de az Európa Ligára pedig még inkább.

Messi [Barcelona] apukaként is megkavarná a Celtic védelmét

Az utolsó, tehát a H-csoportban a 2 gólos előnyből vereséget szenvedő Braga otthon vágna vissza a Manchester Unitednek. Nem lesz könnyű dolguk, ha a papírformát nézzük, viszont, ha az előző meccsüket vesszük alapul, akkor a Braga otthon meglepheti a United-et. Persze ehhez nem szabad olyan ingadozó játékot mutatniuk, mint azt tették 2 hete Manchesterben.
A CFR otthon tréfálná meg a Galatasaray-t, akitől idegenben pontot rabolt 2 hete a kolozsvári csapat. A CFR a 2. és tapadna a Manchesterre. Hazai pályán ők az esélyesek az eddigi szereplésük alapján, így ha nyernek, akkor megerősítik a továbbjutó helyüket a tabellán. A Braga is küzdeni fog a továbbjutásért, ahogy a kevesebb eséllyel rendelkező Galatasaray is. A törököknek leginkább reális már csak az Európa Liga lehet, de van esély rá, hogy arról is lemaradnak.

Manchesteri öröm Hernández gólja után - 2 gólos hátrányból 3-2-re nyert a MU a Braga ellen

És íme a szerdai tv-közvetítés:

20:10-23:00 Chelsea – Sahtar Doneck [ÉLŐ – DIGISPORT1]
20:40-22:45 Celtic – Barcelona [ÉLŐ – DIGISPORT2]

23:00-23:30 A játéknap összefoglalója [ÉLŐ – DIGISPORT1]

23:40-01:30 Bayern München – Lille [FELVÉTELRŐL – DIGISPORT1]

Jó mérkőzések állnak előttünk, akárcsak kedden és ha olyan jók és izgalmasak is lesznek, akkor teljes mértékben elégedettek lehetünk, de ha csak fele annyira izgalmas meccsek lesznek, mint az első 4 csoport meccsein, akkor sem panaszkodhatunk. Jó szurkolást kívánok mindenkinek, hiszen jó tv-közvetítések is lesznek!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.