2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

A Forma-1 kedvencei és legjobbjai

A mai F1 kedvenc pilótái és csapatai. Statisztika. Szavazás. Prohardveres felmérés, második rész.

[ ÚJ TESZT ]

Szavazás - Ki minden idők legjobbja?

A felmérés során többen is hangoztatták, hogy szívesen látnának egy hasonló szavazást, ám minden idők jelleggel. Engedve a nyomásnak, itt a lehetőség! Szerinted kik voltak minden idők legjobb versenyzői?

Mit jelent egyáltalán az, hogy legjobb? Legnagyobb tehetség? Ösztönös zseni? A leggyorsabb, a legtaktikusabb, a legkitartóbb, aki sosem adta vagy adja fel? A legnagyobb egyéniség? Aki még az autóját is maga szerelte és aztán azzal nyert? A valaha volt legeredményesebb? Nos, a válasz mindenkinek más és minden bizonnyal a fentiek egyedi keveréke. Épp ezért meg sem kísérlem kifejteni, hogy mit kell érteni legjobb versenyző alatt, döntse el mindenki saját maga.

Szavazni január 31-ig lehet, kizárólag nekem küldött privát üzenettel. A máshogy, például ezen cikk hozzászólásai közt leadott szavazatokat nem fogom figyelembe venni. Szavazni egy legfeljebb tíz nevet tartalmazó listával lehet, melyben a számozás hiánya esetén a nevek sorrendje egyben preferenciát is jelöl. Nyomatékosan szeretném kérni, hogy (a feldolgozás megkönnyítése végett) holtverseny senkinél se legyen. A holtversenyes szavazatokat nem fogom figyelembe venni.

Szavazni bárkire lehet, aki valaha indult F1-es versenyen. Természetesen az aktív pilótákra is lehet voksolni.

A kapott szavazatokat az F1 jelenlegi pontrendszere alapján fogom értékelni, vagyis az egyes helyezettek rendre 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 pontot kapnak majd. Ha tíznél kevesebb név szerepel egy listán, ugyanezek a pontszámok járnak a felsorolás sorrendjében. Így nyugodtan lehet szavazni kevesebb név elküldésével is, de a teljes listáknak jobban örülök. Ahol azonos vezetéknévvel több pilóta is szerepelt a száguldó cirkuszban, ott mindenképp írjatok keresztnevet is.

A minden idők legjobbja mellett szavazhattok a kedvenc pilótára és csapatra is, de ezen két kérdésre csak legfeljebb öt nevet írhattok, szintén holtverseny nélkül. Az alkalmazott pontozás itt 10-6-4-2-1 lesz.

Az eredményeket itt a Logouton, egy hasonló cikk keretein belül fogom publikálni. Minden kérdésnél írhattok indoklást is a listátokhoz, ha szeretnétek. Az így kapott véleményeket felhasználom majd az értékelő cikkben.

Mindenkinek előre is nagyon köszönöm a véleményét!

Tehát az alábbi mintát várom privát üzenetben mindenkitől, aki szívesen részt venne a felmérésben:

--------------------------------------------------------------------------------

A valaha volt legjobb F1-es versenyzők:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

A valaha volt legnagyobb kedvenceim (versenyzők):

1.
2.
3.
4.
5.

A valaha volt legnagyobb kedvenceim (csapatok):

1.
2.
3.
4.
5.

--------------------------------------------------------------------------------

Köszönöm, hogy elolvastátok! Ti mit gondoltok a cikkről és a témáról?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.