2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

6x3 film, amit meg kell nézned!

Filmek a nyári unalom ellen

[ ÚJ TESZT ]

Vígjátékok

Kegyenc fegyenc
(Big Stan, 2007)

Rob Schneider újabb vígjátéka, amiben állat és hímringyó után ezúttal egy rabot személyesít meg, Stan Mintont. 6 hónapja van felkészülnie börtönlakó életére, amiben az impotens, láncdohányos Mester(David Carradine) segít. A kőkemény börtönlakók összes sztereotípiáját magára önti, hogy túlélje a börtönt, ami nem pont olyan, mint amilyennek gondolta.
Imdb: 6.4

Cukrosnéni
(I Want Candy, 2007)

Ki ne álmodna fiatal korában, hogy egyszer filmben szerepel. Joe és Baggy nem szerepelni akar a filmekben, hanem készíteni azt. Mindenki elhajtja őket, kivéve egy producer, aki látványosan vad életet él, ami lenyűgözi a srácokat. Ellátja őket minden földi jóval, amiért a srácok vállalják hogy a világ legnagyobb pornósztárjának, Ötfogásos Candy közreműködésével leforgatnak egy forradalmian új filmet, amit vár a Befektető. De hogyan vehetne rá két tizenéves srác egy világhírű pornószínésznőt, hogy forgasson velük filmet, amit ráadásul szüleik házában kell felvenniük. Készen lesz-e vizsgafilmjük és a befektető filmje is? És tényleg ennyire korszakalkotó lesz?
Imdb: 5.6

Felvéve
(Accepted, 2006)

Az amerikai álom, főiskola, majd jól fizető állás, és még jobb élet, amit minden szülő szeretne. De mi történik, ha nem vesznek fel egy főiskolába sem? Bartleby is így járt, 8-ból, 8 főiskola utasította el. De meg kell felelni a társadalom kihívásainak, amit a középiskolát befejező fiú meg is old, létrehoz egy saját főiskolát, neki és 2, hasonló sorsú barátjának. De mivan a többi diákkal, akiket nem vettek fel sehova? Elmegyógyintézetből főiskola, egy ötletből megvalósítás, és a bajok is jönnek csőstül.
Imdb: 6.4

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.