2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

6x3 film, amit meg kell nézned!

Filmek a nyári unalom ellen

[ ÚJ TESZT ]

Romantikus

10 dolog, amit utálok benned
(10 Things I Hate About You, 1999)

Shakespeare tollából fakadt történet, kicsit modern külsővel álcázva. Bianca a fiatal hölgyet sokan csábítják randira, de amíg nővere, a mufurc Kat nem megy, addig ő sem. Jön Cameron a nem túl menő srác, aki beleszeret Biancába, és felbérelik Patricket, a rettegett hírű srácot, hogy csábítsa el a kőszívű nővért. Patrick bele szeret Katbe, és a végén Bianca is rájön, hogy kit is szeret, aztán mint mindenhol, itt is jönnek a bonyodalmak.
Imdb: 6.9

Hajlakk
(HairSpray, 2007)

Tracy, a kissé molett lány minden vágyálma az, hogy a Corny Collins Show-ban táncoljon, a műsorvezető, Corny társaságában. Egyszer ez meg is adatik neki, és nagy álmokat sző. A régi sztárok vissza szeretnének térni, amiért mindent meg is teszek. Tracy harcol ellenük, és közben próbál esélyegyenlőséget teremteni a színesbőrüek, és a fehérek között, a tévében is.
Imdb: 7.3

Szerelmünk lapjai
(The Notebook, 2004)

Barátnőm ajánlotta ezt a filmet, ami óriási hatással volt rám, még ennyi film után is tudott olyat nyújtani, amit csak a filmek kis része képes. Egy öregúr mesél egy történetet egy idős hölgynek. A történet Egy déli, vidéki fiúról, Noah-ról, és a nagyvárosi lányról, Allie-ről szól, akik halálosan egymásba szeretnek egy nyár alatt. Ám Allie szülei nem szívlelik a kapcsolatot, hiszen a fiú az alsóbb rétegből származik, a nyár végén haza is mennek, ezzel szakítva el egymástól a 2 fiatalt. Telnek az évek, Allie-re főiskola, majd később egy katona vőlegény vár, míg Noah megjárja a háborút, elveszti ott a barátját, hazatérve pedig az apját is. Egy napon meglátja Allie-t a vőlegényével, ekkor a fejébe veszi, hogy ha megépíti a házat, amit ígért a lánynak, akkor visszakapja őt. A ház elkészül, majd Allie esküvői ruhapróbáján meglátja a fiút a házzal az újságban, és ismét felborul a világ.
Nézd meg a pároddal ezt a filmet, ha felejthetetlen élményeket szeretnétek!
Imdb: 8.0

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.