2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

6x3 film, amit meg kell nézned!

Filmek a nyári unalom ellen

[ ÚJ TESZT ]

Horror

A tíz csapás
(The Reaping, 2007)

"Családja tragikus halála után Katherine elfordult Istentől. Az egykori misszionáriusból a vallási kérdéseket racionális alapon cáfoló tudós lett. Ezért utazik a világtól elzárt louisanai kisvárosba is, ahol az a hír járja, hogy az ittenieket a bibliai tíz csapás sújtja. Katherine be akarja bizonyítani, hogy mindez csak babonás képzelgés. Ám érkezése után egyre különösebb eseményekkel, megmagyarázhatatlan jelenségekkel kell szembenéznie. Lassacskán kénytelen belátni: van, amikor a tudás és a tudomány tehetetlen. Ráadásul úgy tűnik, a sötét erők az ő elveszejtésére szövetkeztek."
Imdb: 5.6

A túlvilág szülötte
(The Unborn, 2009)

"Egy halott lelkét néha annyira megfertőzi a gonosz, hogy nem juthat be a mennyországba. Örökös bolyongásra van kárhoztatva a világok határai között, és kétségbeesve keresi az új testet, amelybe beköltözhet. És ez néha tényleg sikerül neki.

Casey Bell gyűlölte az anyját, amiért az kisgyermekként magára hagyta. Ám amikor megmagyarázhatatlan események történnek, Casey lassan megérti, az anyja miért ment el. Könyörtelen álmok kínozzák, és amikor ébren van, egy gyötrődő szellem kísérti. Kénytelen az egyetlen olyan spiritisztához, Sendakhoz fordulni, aki véget vethet ennek az egésznek. Sendak segítségével Casey felfed egy családi átkot, mely egészen a náci Németországig nyúlik vissza: egy lényre lel, aki képes bárkit vagy bármit megszállni, és minden alakváltáskor egyre erősebb lesz. Az átok új életre kel, és Casey egyetlen esélye a túlélésre az lehet, ha lezárja a túlvilági átjárót, amit felnyitott valaki, aki soha nem született meg."

Imdb: 4.5

A köd
(The Mist, 2007)

"Furcsa, túlvilági köd ereszkedik egy amerikai kisvárosra. David Drayton, és kisfia, Billy a kisváros vegyesboltjában rekednek sok más lakóval együtt. David veszi észre elsőként, hogy valami mozog a ködben: halálosan rémisztő, nem e világi lények. A túlélés a csapat összetartásán múlik, de ismerve az emberi természetet, lehetséges ez? Ahogy kezd elharapódzni a félelem és a pánik, Davidben megfogalmazódik a végső kérdés. A ködben feltűnő idegen faj az ijesztőbb, vagy azok az emberi szörnyek, amelyekké a boltban rekedt emberek váltak; azok, akik egészen idáig szomszédok és barátok voltak?"
Imdb: 7.4

Az idézőjelben lévő, dőlt betűkkel írt szöveg a Port.hu gondolatait takarja, sajnos azokat a filmeket régebben néztem, így nem tudtam így gyorsan saját szavakba önteni.

A filmekhez jó szórakozást kívánok!

z0d1AK

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.