Hirdetés

2022. június 30., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • MP3HI, ki találkozott már vele?


  Legálisan tölthetek egy oldalról zenéket. Nagy része elektronikus, trance-house-minimal stílusú. Viszont ebben a kellemes formátumban jön le a zene, amit se konvertálni, se kiírni, de még megnyitni is nehezen tudok.
  Aki ismeri ezt a formátumot, és tudja hogyan lehetne sima MP3 file formátumúra átalakítani, az ossza meg velem a tudását.

  Zolás 11 éve 20

 • Rendőrségi ügymenet

  Tavaly november 27-én hajnalban megállított egy rendőrautó, mégpedig azért mert 1km-el arébb lévő lámpánál áthajtottam a piros jelzésen. Elkérte az okmányaimat és erősködött hogy ismerjem el. Mikor közöltem vele hogy én elismerem ha visszamegyünk a lámpához mert biztos vagyok benne hogy sárgán villogott!!! Na akkor fogta a papirjaim és beült a rendőrautóba, majd 3 perccel később visszaadta a papirjaimat és elmentek.
  Ma érkezett egy szabálysértési papir amin megbüntettek 25k összegre mert átmentem a piroson.
  Kérdésem a következő:
  1. Tudom valahogy bizonyítani hogy aznap este nem müködött a lámpa? (Iszonyat havazás volt mentem vagy 30-al örültem hogy hazafelé tartok)
  2. Nem 30 napon belül kell megérkeznie a befizetésről és a feljelentésről a papirnak? Ha jól tudom már van egy ilyen jogszabály.
  2.1. Ha van ilyen jogszabály akkor kihez kell fordulnom? Illetékbélyeggel a bíróság felé vagy simán a rendőrséghez?
  Aki tudja a választ az ne tartsa magába :B

  Zolás 11 éve 40

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.