2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Whirlpool AWE 7749 fedél rozsdátlanítás

    Van ez a csoda felültöltős mosógépünk, ami BTW teljesen kielégít minket /kacsintós smiley/, csak szériahiba az összesnél, hogy a fedél rozsdásodik, mert sima vaslemezből készül, és a végén koncentrálódik a víz mosás után. Semmi gond, fedél leszed, pléh lecsavaroz, rozsda eltávolít.

    Itt kell kipöckölni a stifteket a leszedéshez, az a 2 drótdarab rugóztatja az ajtót

    Kapott egy réteg alapozót...

    ... meg 2 réteg akrilt

    Elég ronda lett, de pont nem szoktam nézegetni. Kicsit ki is lett takarítva a fedél alja, volt dzsuva rendesen.

    UPDATE 2023.12.19

    Folytatás...

    weiss 3 éve 20

  • Az villamos bérrollerekrül és másrul

    Mennyi cég fog még ilyen szarokat kínálni Pesten? Lassan nem férek el a járdán az elhagyott rollerektől. Komolyan nincs semmi szabályozás, hogy ne lehessen csak úgy a járda közepén otthagyni? De még a járda szélén sincs mindig hely, hogy csak úgy ott legyen. BTW, az is jó nagy barom volt aki a szűk járdákra cserepes fákat rakatott meg sövényt, a gyalogos meg férjen el a maradék 80 centin. A kocsmák előtt a kinti asztalok a másik kedvencem, betiltanám mindet. Persze ahol van hely ott még akár jó is lenne, de a kedves vendégek szétterpeszkednek, gyalogos meg kapja be, húzza össze magát, vagy kerüljön nagy ívben.

    weiss 3 éve 24

  • Edifier R1280T

    Impulzusvásárlás volt, megláttam az aprók között. Már bánom. Egy cca. 15 éves Creative T3030-at akartam vele kiváltani, mert hogy biztos milyen szép hangja van, mert hogy 1 hangfal magában akkora, mint a Creative basszusládája, de nem. Nem vagyok vájt fülű, meg audiofil, meg semmi ilyen, egyszerűen annyira nem jött be a hangzása, hogy az valami hihetetlen. Tekergettem a potikat jobbra-balra, de semmi javulás, csak a hangszín változott. A Creative-nál érezted a basszust, nem nagyon, de azért észrevehetően, és a többi hang is olyan, nem is tudom, természetesen szólt. Na mindegy, majd kitalálom mi legyen vele, valszeg édesanyám megkapja. Úgy érzem, picit túl van hájpolva.

    weiss 3 éve 35

  • Core i3-4160 IGP vs. Radeon 8350

    Egy Athlon X4 845-öt cseréltem az egyik gépemben i3-4160-ra, és kiderült, hogy az IGP-je erősebb, mint a Radeon, így ment is a gépből. Csak képet ad, így gyakorlati jelentősége nincs a dolognak. A procik között nincs nagy különbség, mondjuk netezés kevésbé tűnik akadósnak.

    i3-4160

    Radeon 8350

    weiss 3 éve 1

  • Rutymák az emberek

    Szabizgatunk Salgótarján környékén, de a helyszín talán nem is fontos. Túrázunk, megnézzük a környék természeti szépségeit, és a hányinger kerülget. Értem én, hogy az emberre a legváratlanabb pillanatokban jön rá a szarhatnék, de komolyan, nem lehetne elsétálni 10 métert be az erdőbe? Miért kell közvetlenül a túraútvonalon betétet, emberi ürüléket, szaros papírzsepit, meg úgy egyáltalán papírzsepit kerülgetnem? Komolyan itt tartunk?

    P.S.: Nem akarok flame-et indítani, ezért a kommentelést kivételesen letiltom.

    weiss 3 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.