2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HP ProBook 640 G2 és a dokkoló + pár gondolat

    Történt, hogy kaptam céges notebookot. Tök jól elvoltam a desktoppal, melynek a hiányzó SSD volt az egyetlen hibája, de egyébként pöpecül tette a dolgát, persze, hogy az istenbe ne, mikor egy i7-4790 + 16 GB RAM kombó szolgált benne. Na, sebaj, noti működik, dolgozni is lehet vele, de ezt nem fogom megérteni:

    Segítek értelmezni a képet: a gépen van 2 db. USB-A, melyekből egyet kitakar a dokkoló, ami nem lenne különösebben gond, ha a dokkolón nem valahol hátul lennének az USB-k, amelyekbe esélyed nincs vakon beletalálni. Komolyan, fogyatékosok dolgoznak a HP-nál? Mit csináljak a displayporttal, mikor a dokkolón lógok? Persze van USB-C, de ha nincs olyan eszközöm, akkor a hajamra kenhetem.

    Ja, a display egyébként szintén érdemel pár szót. Minek raknak fullHD kijelzőt egy 14-es notiba? Nincs különösebben rossz látásom, de kifejezetten zavar, hogy minden apró. DPI állítás meg hát izé, kissé furán néznek ki a programok utána. Ja, igen, egy 330 000 forintos /neten legalábbis ennyiért láttam hasonlót/ gépbe nem fért IPS panel, csak kb. a legrosszabb TN. Semmi gond, lényeg, hogy fullHD :W

    Ha esetleg valakit érdekelne a i5-6200U teljesítménye, futtattam egy Cinebench R15-öt:

    Folytatás...

    weiss 7 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.